Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:161 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

eMule Xtreme Mod indir → İnternet Dosya Paylaşımı

eMule Xtreme Mod





eMule Xtreme Mod Editör Açıklaması:
Uzunca bir süredir dosya paylaşımı konusunda birçok yazılım kullanıldı, onlarcası geliştirildi, ve yine çoğunluğu internet tarihinin tozlu sayfaları arasında yerlerini aldılar.

Aralarından tek bir tanesi ise dünya çapında sayıları hergün artan kullanıcıya ve sunucuya ulaşabilen Ed2k Ağı olarak; geliştirildiği günden itibaren popülerliğini hiç elden bırakmadı. Günümüzde ed2k ağı yerine eMule ismini kullanıyoruz. Zira ed2k ağları için hazırlanan eMule programı, o kadar çok kullanıcı tarafından beğenildi ve esnek yapısı sayesinde o kadar çok yazılımcı tarafından özelleştirildi ki, basit bir program olarak hazırlanan ve sevenleri tarafından tatlı sıpa olarak bilinen eMule, günümüzde milyonlarca kişinin sürekli kullandığı bir işletim sistemi statüsünü kazandı adeta...

Bu tanıtımımızda bahsedeceğimiz Xtreme Mod ise, özellikle Türkiye`deki eMule kullanıcıları tarafından tercih edilen ve ciddi sayılarda kullanım oranına sahip olan, mevcut ADSL hatlarımızda kullanabileceğimiz en iyi eMule özel yapımlarından biri durumunda. Kurulum dosyası kullanılmıyor Xtreme içinde; yani dosyayı innDirdikten sonra herhangi bir klasöre çıkartıp, Xtreme simgesine tıklayıp bu özel eMule`nizi kullanmaya hemen başlayabiliyorsunuz. Eski eMule yapımlarınızdan yükseltme yapacaksanız, Temp klasörünüzü ve Config klasörünüz içindeki addresses.dat, clients.met, known.met, cancelled.met gibi kredi ve geçmiş bilgileri dosyalarınızı Xtreme Mod kurulum klasörüne kopyalamanızın yeterli olacağını belirttikten sonra programımızın ayrıntılı özelliklerine geçebiliriz.

Xtreme Mod - Ana Sayfa


eMule Xtreme Mod indir ( Download )


İndirme Notu :eMule Xtreme Mod Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com eMule Xtreme Mod program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Ares Flash Downloader
Ares Regular Edition
Arctic Torrent
Free YouTube Uploader
BitComet
Turbo Torrent
eMule Plus
G3 Torrent
CyberFresco
Kazaa Preview Extractor
Napster
Ares Lite Edition
VideoPut
XoloX
Kazaa Media Desktop
FreeWire
eXeem
NeoNapster
KCeasy
TrustyFiles
BitTorrent PRO
ABC
Audiogalaxy Satellite
ZebShare
FrostWire
BearFlix Pro
Kiwi Alpha
Torrent Search
Phex
Favorist - İnterneti Pay
Soulseek
µTorrent
TrustyFiles Pro
WiPeer
1Folder Lite
ZipTorrent
PC-Mac-Net FileShare Lite
Blubster
BitSpirit
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi