Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:146 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Blubster indir → İnternet Dosya Paylaşımı

Blubster





Blubster Editör Açıklaması:
Sadece müzik dosyaları aramanıza yarayan popüler bir paylaşım programı. Blubster`da türkçe kaynak hemen hemen hiç yok ancak yabancı şarkılarda çok başarılı. Yabancı şarkılarda emule , dc++ , ares , kazaa kadar fazla sonuç çıkartıyor. İnnDirme hızı çok iyi. Müzik dosyası çektiğiniz insanları bir listeye toplama şansınız var. Ayrıca müzik dosyası çektiğiniz kişilerle sesli yada yazılı chat yapabiliyorsunuz. Program şarkıları flash get ve ares tarzında 5 parçaya bölerek ya da farklı kullanıcılara bağlanarak innDirebilir. Bu sayede yüksek innDirme hızına ulaşabilirsiniz. Yabancı müzik dosyaları arayanların mutlaka kullanmaları gereken bir program. Programın arkasında müzik severler ve dj`ler bulunuyor. Programın önizleme özelliği de bulunuyor. İşini yapan sağlam programlardan.

Not : Bu programı kullanan çok fazla dj olduğu için özellikle diskoda çalınabilecek özel mixlenmiş , remixlenmiş şarkılar bulmak için blubster en ideal programdır. Program explorer`a müzik arama için kendi araç çubuğunu kuruyor. Bunu kaldırma yetkiniz bulunuyor.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



Blubster indir ( Download )


İndirme Notu :Blubster Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Blubster program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Grokster
ZipTorrent
iMesh
PC-Mac-Net FileShare Lite
ZebShare
MuzIRC
KCeasy
Blubster
Kazaa Preview Extractor
TrustyFiles Pro
Wrapster
Torrent Search
XoloX
BeamFile
Turbo Torrent
Soulseek
Ares Flash Downloader
FreeWire
Audiogalaxy Satellite
FolderShare
Morpheus Ultra
SendLink
Kazaa Media Desktop
Free YouTube Uploader
eMule Xtreme Mod
CyberFresco
WinMX
Arctic Torrent
Ares Lite Edition
VideoPut Türkçe Yama
Phex
BitComet
BitSpirit
BitTorrent PRO
eMule Plus
BearFlix
LDC++
ExoSee
LimeWire Basic
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi