Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

KCeasy indir → İnternet Dosya Paylaşımı

KCeasy





KCeasy Editör Açıklaması:
KCeasy mükemmel bir p2p (peer to peer) yazılımıdır. Kullanımı kolay ve basittir. Birden fazla ağ sistemine bağlanabilir.

Bağlanabildiği Ağlar ;

+ OpenFT
+ Gnutella
+ Gnutella 2
+ FastTrack (Kazaa)
+ Ares
+ OpenNap
+ SoulSeek
+ Donkey

Bağlandığı P2P yazılımları ;

+ OpenFT
+ Gnutella
+ ShareAza
+ BearShare
+ Limewire
+ Kazaa
+ Morpheus
+ Slister
+ Ares
+ Warez
+ OpenNap
+ SoulSeek
+ E-Donkey
+ Emule
+ Amule

Gift yama desteği mevcuttur. Önizleme ve kategorilere göre arama özelliği bulunmaktadır. Tüm p2p (peer to peer) ağlarına bağlanabilmek için en ideal programlardan biridir.

Çalıştırmak için önemli not: Program Windows 95/98 işletim sistemlerinde "msvcp60.dll" dosyasına ihtiyaç duymaktadır. Eğer bu dll ile ilgili bir uyarı alırsanız bu sisteminizde bu dosyanın eksik olduğu anlamına gelecektir. Bu dosyayı yüklemek için tıklayın.

İndirme Notu ; Bu program açık kaynak kodlu olduğu için sourceforge sitesinde barındırılmaktadır. Bu nedenle birden çok innDirme adresi mevcuttur. Programı mp7indir seçeneğine tıkladıktan sonra açılan sayfadan bir sunucu seçip programı indirebilirsiniz.

Not : Bu programın bağlanabildiği ağ sayısı her geçen gün artmaktadır. Programın kendi sitesinden ve Gift Proje sitesinden yeni eklenen sunucuları görebilir ve program üzerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca değişen ağ protoklerinin yeni sürümlerinide Gift Proje sitesinden yükleyip kurabilirsiniz. Böylece programı yenilemeniz gerekmez. Bazı ağlar programda ön tanımlı olarak gelmemektedir. İstediğiniz ağı buraya girerek yükleyebilirsiniz.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



KCeasy indir ( Download )


İndirme Notu :KCeasy Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com KCeasy program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Turbo Torrent
PC-Mac-Net FileShare Lite
BitTorrent PRO
Arctic Torrent
Kiwi Alpha
Kazaa Media Desktop
SendLink
Uploader
MuzIRC
FreeWire
eDonkey2000
WiPeer
BearFlix Pro
NeoNapster
FolderShare
iMesh
AbleGet
TrustyFiles
Piolet
LDC++
LimeWire Basic
Shareaza
BadBlue
K - Lite
VideoPut Türkçe Yama
XoloX
eMule Plus
Napster
Morpheus Ultra
Phex
VideoPut
µTorrent
Blubster
DC++
Ares Flash Downloader
Torrent Search
BearShare
eMule Xtreme Mod
Ares Link Koleksiyonu Olu
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi