Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Phex indir → İnternet Dosya Paylaşımı

Phex





Phex Editör Açıklaması:
LimeWire, BearShare, Morpheus, ve tüm diğer gnutella ağı kullanan programlarla uyumlu olup her türlü dosyayı (mp3, video, resim, film, program, flash) bulmanıza ve paylaşmanıza yarayan, casus program içermeyen ücretsiz bir program... innDirme işlemini bulduğu tüm sunucular üzerinden aynı anda çoklu innDirme özelliği ile yapmakta, bağlantı kopmalarında diğer sunucuları otomatik bularak devam etme özelliğini kullanmakta ve innDirme hızını yükseltmektedir. Sahte ve bozuk dosyaları ayıklama özelliğine sahip. Dosya çektiğiniz kişinin ülkesini, bağlantı hızını ve birçok ayrıntısını görebiliyorsunuz. Kaynak sıkıntısı çekmiyorsunuz. Gelen ve giden veriyi gösteren bir monitöre sahip. Programın tüm ayarları (paylaşım limiti, dosyaları vb.) üzerinde değişiklik yapabiliyorsunuz.

Programın kurulumu sırasında Java 1.4 Runtime Environment veya üzerinin yüklü olması gerekmektedir.
Java 1.5 Runtime Environment için buradan innDir.

Not: "Programı innDir" düğmesine basınca açılan sayfada beklediğinizde veya "Buraya" yazan yere tıkladığınızda programın innDirilebileceği adreslerin bir listesine ulaşabilirsiniz. Listedeki adreslerden birini seçip sağ kısımdaki simgeye tıklayarak programı innDirebilirsiniz...

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



Phex indir ( Download )


İndirme Notu :Phex Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Phex program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
µTorrent
Blubster
BearShare
Phex
WinMX
BearFlix Pro
Kiwi Alpha
Kazaa Media Desktop
Gnucleus
Turbo Torrent
Ares Link Koleksiyonu Olu
Warez P2P Client
Kazaa Lite Resurrection
Azureus
Wrapster
ZebShare
AbleGet
Ares Flash Downloader
LimeWire Basic
ExoSee
Audiogalaxy Satellite
ABC
SendLink
Free YouTube Uploader
TrustyFiles Pro
FreeWire
Torrent Search
FolderShare
Favorist - İnterneti Pay
KCeasy
BitTorrent PRO
LDC++
WiPeer
Grokster
Shareaza
BeamFile
Morpheus Ultra
BadBlue
G3 Torrent
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi