Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:163 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

FolderShare indir → İnternet Dosya Paylaşımı

FolderShare





FolderShare Editör Açıklaması:
FolderShare, P2P dosya paylaşım uygulamasıdır. Kazaa, eMule, Ares gibi dosya paylaşım uygulamarıyla aynı işlevi yapar. Diğer FolderShare kullanıcılarıyla müzik, film, resim, döküman vb. dosyaları paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu program aracılığı ile kendi bilgisayarınızdan uzakta olsanız bile dosyalarınız elinizin altında olacak. Program 2 GB`a kadar dosya transferi desteklemektedir. Tek seferde birden çok dosya gönderebilir veya alabilirsiniz. Programın deneme sürümünde bazı özellikler kullanıma kapalıdır. FolderShare`nin tam sürümünü 49.95$ karşılığında satın alarak bu kısıtlamaları ortadan kaldırabilirsiniz.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



FolderShare indir ( Download )


İndirme Notu :FolderShare Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com FolderShare program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
LDC++
Arctic Torrent
TrustyFiles Pro
Kazaa Lite Resurrection
Piolet
Kiwi Alpha
NeoNapster
eMule++
FreeWire
SendLink
Blubster
XoloX
Kazaa Preview Extractor
Kazaa Media Desktop
Turbo Torrent
Napster
PC-Mac-Net FileShare Lite
TrustyFiles
BadBlue
BitComet
Grokster
Favorist - İnterneti Pay
Torrent Search
eDonkey2000
FrostWire
Uploader
µTorrent
Gnucleus
WinMX
Ares Lite Edition
Soulseek
MuzIRC
K - Lite
BearFlix Pro
Morpheus Ultra
Azureus
FolderShare
BeamFile
ZebShare
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi