Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:172 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Favorist - İnterneti Paylaşın... indir → İnternet Dosya Paylaşımı

Favorist - İnterneti Paylaşın...





Favorist - İnterneti Paylaşın... Editör Açıklaması:
Favorist Programı, internette dikkatinizi çeken link, program, video, fotoğraf adreslerini (URL) kolayca Favorist.com`daki hesabınıza aktarmanızı sağlayan, Favorist.com`la bütünleşik çalışan bir programdır. Favorist programıyla Favorist.com`daki hesabınıza gönderdiğiniz adreslere daha sonra ulaşabilir ve bu adresleri diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Paylaşımdaki adresleri inceleyebilir ve yeni şeyler keşfedebilirsiniz...

Linklerinizi ekleyin
İnternette beğendiğiniz sayfaları tekrar bulmak sorun oluyorsa, bu sayfaları başkalarıyla da paylaşmak istiyorsanız Favorist programı tam sizin için üretildi… Favorist programıyla Internet Explorer’da incelediğiniz sayfayı hızlı ve kolay bir biçimde Favorist.com’daki hesabınıza aktarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Internet Explorer Araç Çubuğunda bulunan Favorist ikonuna tıklamak… Favorist, siz istediğiniz takdirde sayfanın başlığını, anahtar kelimelerini, açıklamasını otomatik olarak alacak ve Favorist.com’daki hesabınıza aktaracaktır. Dilerseniz eklediğiniz sayfayı paylaşıma açarak diğer kullanıcılarla paylaşma imkanınız da olacak…

Beğendiğiniz fotoğraflar, videolar, programlar için de aynı işlemi yaparak hesabınıza ekleyebilirsiniz. Kendi çektiğiniz fotoğrafları diğer kullanıcılarla paylaşmak istiyorsanız, komik ya da ilginç bulduğunuz videoları başkalarının da görmesini istiyorsanız, kendi yaptığınız programı tüm dünyayla paylaşmak istiyorsanız Favorist programı sizin için üretildi.

Paylaşımdakilere Göz Atın
Paylaşımdaki linklere, fotoğraflara,programlara,videolara ulaşmak çok kolay. Favorist.com’daki hesabınıza girerek paylaşımda arama yapabilir yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

Favorist size daha önce çok da alışık olmadığınız türden bir kolaylık sağlayacak ve bunu çok seveceksiniz.



Favorist - İnterneti Paylaşın... indir ( Download )


İndirme Notu :Favorist - İnterneti Paylaşın... Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Favorist - İnterneti Paylaşın... program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
BitTorrent PRO
SendLink
Napster
Blubster
LDC++
MuzIRC
Kazaa Lite Resurrection
BearFlix Pro
Shareaza
Ares Flash Downloader
Piolet
1Folder Lite
Phex
eMule++
Kiwi Alpha
Uploader
eXeem
ZebShare
BitSpirit
µTorrent
Ares Regular Edition
Audiogalaxy Satellite
eMule Plus
G3 Torrent
NeoNapster
K - Lite
Azureus
Turbo Torrent
Favorist - İnterneti Pay
Grokster
ZipTorrent
Soulseek
Cabos
TrustyFiles Pro
AbleGet
VideoPut
CyberFresco
WiPeer
iMesh
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi