Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.04.2024 Şu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Kiwi Alpha indir → İnternet Dosya Paylaşımı

Kiwi Alpha





Kiwi Alpha Editör Açıklaması:
GnucDNA tabanlı bir dosya paylaşım programı olan Kiwi Alpha, Morpheus isimli başarılı p2p programının kullandığı sistemi kullanıyor. innDirme işlemi yaptığı ağlar arasında:
Gnutella
G2
Morpheus
LimeWire
BearShare
Grokster
Gnucleus
Swapper
Shareaza

Bir çok ağı desteklemesi güzel bir özellik. Diğer programlarda da olduğu gibi film, müzik, dizi, resim ve daha bir çok şey innDir`ebilirsiniz.
Program, bir eksikliğini şöyle anlatmış. Bu eksiklik chat ve çalıcı özelliği olmaması. Üretici, bu özelliklerin gereksiz olduğunu, bu programın sadece dosya bulma ve indirme işlevine konsantre olduğunu söylemiş. Chat için katılsamda bir çalıcı ya da oynatıcı olmaması büyük bir eksiklik. Özelliklede fake dediğimiz sahte paylaşımların çok sık olduğu bir dönemde.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



Kiwi Alpha indir ( Download )


İndirme Notu :Kiwi Alpha Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Kiwi Alpha program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
TrustyFiles Pro
BitComet
Torrent Search
Ares Flash Downloader
LimeWire Basic
TrustyFiles
eXeem
K - Lite
LDC++
Phex
iMesh
1Folder Lite
Kazaa Preview Extractor
SendLink
G3 Torrent
Piolet
BitSpirit
BadBlue
NeoNapster
Favorist - İnterneti Pay
PC-Mac-Net FileShare Lite
Kazaa Lite Resurrection
µTorrent
Wrapster
CyberFresco
Ares Regular Edition
eMule++
BeamFile
Cabos
BearShare
MuzIRC
BitTorrent PRO
Azureus
FrostWire
Ares Link Koleksiyonu Olu
VideoPut Türkçe Yama
Audiogalaxy Satellite
eDonkey2000
AbleGet
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi