Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:169 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

TrustyFiles indir → İnternet Dosya Paylaşımı

TrustyFiles





TrustyFiles Editör Açıklaması:
Film, oyun, program, müzik ve özellikle de MP3 kelimelerini yanyana kullanınca en çok akla gelen "şey" sanırım dosya paylaşım programları oluyor. Birçok program, birçok sunucu (server) sürekli en iyi olduklarını iddia ediyor. Bunlardan birisi olan TrustyFiles, bir çok sunucuya (server) bağlanabilme, bunun yanında hepsinde aynı anda arayabilme, hepsinden dosya innDirebilme gibi aslında zor denebilecek bir olayı başarıyor. Zor, çünkü dosyaları farklı kaynaklardan alıp birleştirmek, düzgün bir şekilde senkronizasyonu ve uyumu sağlamak gerçekten zor bir iş. Bunların yanında üretici firma şu özellikleri de ekliyor :
Sunucu farketmeden dosya araması ve innDirmesi yapabilirsiniz. Neden kendinizi sınırlayasınız ki?
Birçok farklı sunucudan innDirebileceğiniz gibi sadece bir arkadaşınızı belirtip ondan da innDirebilirsiniz.
Dosyalarınızı herkesle paylaşabilir ya da kendi arkadaşlarınızı belirleyip bir nevi kendi özel sunucunuzu oluşturabilirsiniz.
Personal, Private, Public adı verilen üç farklı şekilde yapabilirsiniz. Bunları açmak gerekirse :
- Personal : Ağa bağlanıp, belirlediğiniz kişilere dosya gönderebilirsiniz. Böylece kişiselleştirdiğiniz bir yapıda kalırsınız.
- Private : Bu kipte iken sunuculara bağlanamazsınız. Sadece belirlediğiniz arkadaşlarınızdan dosya innDirir, böylece kimseye görünmezsiniz.
- Public : Bilinen normal standartlardaki dosya paylaşımı.

Eğer yeni bir kullanıcı iseniz, kolay kullanımı sayesinde hiç zorlanmayacaksınız. Eğer usta bir kullanıcı iseniz özelliklerinden, kullanılabilirliğinden etkileneceksiniz.

Ücretsiz bir program olmasının yanında rahatsız edici herhangi bir reklam ya da casus programcık içermeyen TrustyFiles; TrustyFiles, Kazaa, Grokster, Morpheus, Limewire, Bearshare, Shareaza ve diğer Gnutella sunucularına bağlanabilme kapasitesine sahiptir.

Not : Usta kullanıcılar için birçok özel ayar mevcut, bunların içinde bulunan BlockList ile sahte paylaşımcıları engelleyebilirsiniz. İçerdiği güvenlik araçları ile sahte programları ve virüsleri daha gelmeden engelleyebilirsiniz.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



TrustyFiles indir ( Download )


İndirme Notu :TrustyFiles Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com TrustyFiles program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Azureus
Kazaa Lite Resurrection
Ares Link Koleksiyonu Olu
Audiogalaxy Satellite
Blubster
Shareaza
Grokster
WiPeer
Favorist - İnterneti Pay
LimeWire Basic
BadBlue
Gnucleus
XoloX
BearShare
DC++
SendLink
PC-Mac-Net FileShare Lite
eMule Plus
WinMX
MuzIRC
NeoNapster
eMule Xtreme Mod
eXeem
CyberFresco
Uploader
BitTorrent PRO
Arctic Torrent
G3 Torrent
Ares Regular Edition
iMesh
Napster
eMule++
FrostWire
ABC
TrustyFiles Pro
Piolet
Kiwi Alpha
ZebShare
BeamFile
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi