Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Morpheus Ultra indir → İnternet Dosya Paylaşımı

Morpheus Ultra





Morpheus Ultra Editör Açıklaması:
Geniş bant internet hızla yayıldığından beri en çok kullanılan programlar dosya paylaşım programları oldu. Film, mp3, resim, program ve daha birçok şeyi innDirmek için kullandığımız programlardan birisi de Morpheus. Morpheus Ultra (ücretli) ve Morpheus (bedava) olmak üzere iki sürümü bulunan programın temeldeki hedefi daha çok paylaşım ağına bağlanmak, dolayısıyla daha çok kullanıcıya ulaşmak. Bu bağlamda;
Gnutella,
eDonkey,
LimeWire,
Grokster,
G2,
Neonet ve daha birçok dosya paylaşımı programlarının kullandığı hatlara bağlanır ve en çok kullanıcıya ulaşmak hedeflenir.
Uluslararası arenada bu programların çoğuna dava açıldı ama Morpheus kendisi için açılan davayı kazandı, yani yasal bir program olma sıfatını da üzerine aldı.
Aynı anda birden çok arama yapabilen programda virüs taraması da ihmal edilmemiş. Bu sıralar çok sık saldırıya maruz kalan dosya paylaşımcılar için çok önemli bir özellik. Ayrıca programın BitTorrent desteği de mevcut. Dosyanızı innDirirken önizleme yapabilmeniz ve birden çok kaynaktan innDirebilmeniz programın sahip olduğu diğer güzel özellikler.
Bu program ücretsizdir fakat reklamlarla (adware) desteklenmiştir. Bu yüzden programı kurmadan önce ve kurduktan sonra reklamlarını temizleyebileceğiniz bir programlar (örn. Ad-Aware) bir taramadan geçirmenizi tavsiye ederiz.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



Morpheus Ultra indir ( Download )


İndirme Notu :Morpheus Ultra Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Morpheus Ultra program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Kazaa Lite Resurrection
FrostWire
Ares Lite Edition
eDonkey2000
BearShare
Gnucleus
WinMX
eMule Plus
ZebShare
LDC++
Morpheus Ultra
Wrapster
VideoPut Türkçe Yama
BeamFile
BadBlue
KCeasy
Piolet
BearFlix Pro
eMule++
DC++
XoloX
Blubster
Arctic Torrent
WiPeer
NeoNapster
Ares Regular Edition
G3 Torrent
K - Lite
Kazaa Preview Extractor
iMesh
ZipTorrent
Favorist - İnterneti Pay
Phex
Kiwi Alpha
Soulseek
TrustyFiles
BearFlix
1Folder Lite
eMule Xtreme Mod
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi