Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:174 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ares Flash Downloader indir → İnternet Dosya Paylaşımı

Ares Flash Downloader





Ares Flash Downloader Editör Açıklaması:
Ares Flash Downloader çeşitli p2p ağlarından dosya bulup innDirmenizi sağlayan güzel bir program. Program sayesinde popüler p2p ağlarında (Kazaa, Limewire, Morpheous, Ares Galaxy, IMesh, Bittorent vs) arama yapabilir, istediğiniz dosyaları kolayca bulabilirsiniz.

Ayrıca innDirme işleminin normalden hızlı olduğunu ve çoklu-host indirme teknolojisine (SWAMP) borçlu olduklarını belirtiyorlar.

Bunun dışında;
Proxy firewall`dan geçerek innDirme yapabilme
Dosya önizlemesini innDirebilme
İçinde barındırdığı oynatıcı sayesinde media dosyalarını organize etme imkanı tanıma (Mp3`leri oynatma, videoları izleme, resim görüntüleme vs) gibi gelişmiş özelliklere de sahiptir.

Windows NT/2000/XP/2003 Server işletim sistemlerinde çalışan Ares Flash Downloader programını ücretsiz olarak sitemizden temin edebilirsiniz.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



Ares Flash Downloader indir ( Download )


İndirme Notu :Ares Flash Downloader Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ares Flash Downloader program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
BearShare
ZebShare
ExoSee
KCeasy
WiPeer
Free YouTube Uploader
K - Lite
Ares Link Koleksiyonu Olu
eDonkey2000
1Folder Lite
Cabos
Turbo Torrent
Arctic Torrent
Ares Regular Edition
BitSpirit
BearFlix Pro
iMesh
DC++
PC-Mac-Net FileShare Lite
Kiwi Alpha
Soulseek
Audiogalaxy Satellite
Blubster
LimeWire Basic
TrustyFiles
eMule++
Piolet
WinMX
BitComet
FrostWire
BitTorrent PRO
NeoNapster
Napster
Shareaza
Gnucleus
VideoPut Türkçe Yama
Uploader
ZipTorrent
XoloX
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi