Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:172 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Soulseek indir → İnternet Dosya Paylaşımı

Soulseek





Soulseek Editör Açıklaması:
Soulseek programı Kazaa benzeri bir dosya paylaşım aracıdır. Ancak diğer dosya paylaşım programlarından farklı olarak bir sunucu kullanmaz. Direkt olarak karşı tarafın bilgisayarına bağlanır. Böylece daha fazla arama sonucu görüntülenir. Eğer amacınız mp3 indirmekse bu program tam size göre. Programda arama yaparken isterseniz sohbet odasında diğer kullanıcılarla sohbet edebilir, dilersenizde kendi odanızı açabilirsiniz. En güzel özelliklerinden birisi de kendi favori listenizi oluşturabilir (Şarkıcı, şarkı, program) ve aynı şeylerden hoşlanan diğer kullanıcıları bulabilirsiniz.

Not:Eğer film innDirmek için kullanacaksanız biraz yavaş olabilir.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



Soulseek indir ( Download )


İndirme Notu :Soulseek Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Soulseek program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Kazaa Lite Resurrection
K - Lite
NeoNapster
Gnucleus
eMule++
Shareaza
Ares Flash Downloader
Arctic Torrent
BearShare
AbleGet
BadBlue
MuzIRC
XoloX
BearFlix
ZipTorrent
BeamFile
eMule Xtreme Mod
Azureus
FrostWire
PC-Mac-Net FileShare Lite
eMule Plus
G3 Torrent
Phex
µTorrent
eDonkey2000
BitComet
BitTorrent PRO
VideoPut Türkçe Yama
Uploader
ABC
Kazaa Media Desktop
eXeem
CyberFresco
Morpheus Ultra
Napster
Free YouTube Uploader
WinMX
Soulseek
Blubster
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi