Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.04.2024 Şu Anda Online:158 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

TrustyFiles Pro indir → İnternet Dosya Paylaşımı

TrustyFiles Pro





TrustyFiles Pro Editör Açıklaması:
Bir dosya paylaşım programı olan TustyFiles, sizlere diğer paylaşım programları gibi internet üzerinden hızlıca dosya aramanızı ve innDirmenizi sağlıyor. BitTorrent ve Gnutella ağ desteği ile istediğiniz medya dosyasını ve daha fazlasını internetten bulabileceksiniz.

TrustyFiles, bilinen paylaşım programları olan LimeWire, eMule, Shareaza, iMesh, BitTorrent, BitComet, Morpheus, BearShare`ı da destekler. Ayrıca TrustyFiles, yukarıda adı geçen paylaşım programları ile hemen hemen aynı özelliğe sahiptir.

Programın üreticisi siz kullanıcıların güvenliğini de düşünmüş. Yazılım; güvenlik duvarı, ebeveyn kontrolü, antivirüs gibi güvenlik önlemleri de taşımaktadır.

UYARI:Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



TrustyFiles Pro indir ( Download )


İndirme Notu :TrustyFiles Pro Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com TrustyFiles Pro program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
LimeWire Basic
Favorist - İnterneti Pay
K - Lite
Grokster
VideoPut Türkçe Yama
BearFlix Pro
BearShare
eXeem
Soulseek
WiPeer
Arctic Torrent
Cabos
TrustyFiles
BitTorrent PRO
Azureus
eMule Xtreme Mod
Audiogalaxy Satellite
Kazaa Preview Extractor
Ares Link Koleksiyonu Olu
iMesh
BadBlue
SendLink
KCeasy
TrustyFiles Pro
Kiwi Alpha
eMule++
BitSpirit
eMule Plus
ABC
1Folder Lite
VideoPut
Morpheus Ultra
Warez P2P Client
LDC++
NeoNapster
Ares Lite Edition
MuzIRC
Kazaa Media Desktop
ExoSee
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi