Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 27.04.2024 Şu Anda Online:154 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

eMule Plus indir → İnternet Dosya Paylaşımı

eMule Plus





eMule Plus Editör Açıklaması:
En çok kullanılan dosya paylaşım programlarından olan e-mule`nin daha özel ve hızlı sürümü eMule Plus.
eMule Plus ile dosyalarınızı internette paylaşıma açarak onların innDirilmesini sağlayabilir ya da başka yerlerden dosya innDirebilirsiniz. MP3 ve filmleri daha hızlı ve detaylı arayarak bulabilir ve bunları açık kaynaklı olduğundan güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

Dosya innDirme konusunda rakiplerine karşı mağlup olsa da arama ve güvenilirliği konusunda rakiplerini açık ara farkla yenebilecek güce sahip bir program ve eMule`den daha hızlı çünkü eMule Plus.
Yenilenen özelliklerine gelecek olursak, sunucu listeleri yenilendi ve daha çok sunucu eklendi. İnnDirdiğiniz dosyaların geldiği klasördeki hatalar giderildi. Programın bellek kullanımı bir önceki sürümünden daha da azaltıldı. Arama motoru daha da güçlendirildi ve hatalı kodlar düzeltildi. Sunucu listesini güncelleme desteği yenilendi.

NoT: Programı innDirme konusunda bir problem yaşarsanız Programı innDir`e tıkladıktan sonra `Eğer programın...` yazısına farenizin sağ tuşuyla tıklayarak `Hedefi Farklı Kaydet` derseniz programı sorunsuzca innDirebilirsiniz.

UYARI: Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



eMule Plus indir ( Download )


İndirme Notu :eMule Plus Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com eMule Plus program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
eDonkey2000
XoloX
Cabos
SendLink
BearFlix Pro
Kiwi Alpha
Kazaa Preview Extractor
Soulseek
Piolet
Wrapster
LDC++
Uploader
VideoPut
Warez P2P Client
ZebShare
DC++
Audiogalaxy Satellite
eMule Plus
WiPeer
Ares Lite Edition
Torrent Search
TrustyFiles Pro
Favorist - İnterneti Pay
BitSpirit
KCeasy
BearFlix
Morpheus Ultra
FrostWire
1Folder Lite
K - Lite
FolderShare
Free YouTube Uploader
µTorrent
iMesh
NeoNapster
Blubster
Phex
FreeWire
BitTorrent PRO
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi