Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:140 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Sophos Anti-Rootkit indir → Güvenlik Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs)

Sophos Anti-Rootkit





Sophos Anti-Rootkit Editör Açıklaması:
Sophos Anti-Rootkit bir "rootkit" algılama ve temizleme yazılımıdır. "Rootkit"ler özellikle bilgisayar korsanları tarafından kullanılmakta olan zararlı araçlardır. Bilgisayar korsanları bu zararlı araçlarla izinsiz olarak giriş yaptıkları ve saldırdıkları bilgisayarlarda kendilerini gizlemekte ve bilgisayar yöneticilerinin kullanım haklarına sınırsızca sahip olabilmektedirler. Ayrıca bilgisayar korsanları "rootkit"ler ile kullanmış oldukları diğer zararlı araçları(truva atları, casus yazılımlar, solucanlar) gizli hale getirerek oldukça sessiz biçimde kişisel ve kurumsal bilgisayar sistemlerine zarar verebilmektedirler. Yani "rootkit"ler hem kendileri gizli olarak sistemde çalışırken hem de diğer zararlı araçların gizlenmesini sağlamaktadırlar.

Sophos Anti-Rootkit yazılımı "rootkit"ler ile sisteminize verilebilecek olan zararın önüne geçme işlevini gerçekleştirmektedir. Sahip olduğu veritabanı ile popüler tüm "rootkit"leri tanımlayabilen yazılım bu zararlıları sistemden kaldırma işlemini de başarılı biçimde yapabilmektedir. Çalışan uygulamaları, Windows Kayıt Defterini ve tüm sabit sürücülerinizi gizli biçimde çalışan bu zararlıları tanımlamak için çok hızlı bir biçimde taramakta ve bulduğu gizlenmiş araçları sistem üzerinden kaldırabilmektedir. Boyutu oldukça küçük olan yazılımın kullanımı da gayet basittir. Zaten kullanışlı bir arayüze sahip olması ve bir tıklama ile işlem yapmaya başlaması bunu ortaya koymaktadır.

Yazılımın Kullanımı
Öncelikle bilgisayarınıza innDirmiş olduğunuz kendiliğinden açılır sıkıştırılmış dosyayı uygun bir klasörün içine çıkartınız. Varsayılan olarak "C:SOPHTEMP" dizinine çıkarılan dosyayı o klasör içerisinden de kullanabilirsiniz. Ardından dosyayı çıkartmış olduğunuz klasörün içine girerek "sargui.exe" uygulamasına tıklamanızla Sophos Anti-Rootkit yazılımı açılmış olacaktır. Artık yapmanız gereken tek şey tarama yapılmasını istediğiniz alanları seçerek "Taramaya Başla"(Start Scan) butonuna basmaktır. İkinci aşama ise tarama işlemi bittikten sonra sisteminizde gizli biçimde çalışmakta olan araçların listesinden uygun gördüklerinizi işaretleyerek sağ alt köşede bulunan "Seçilen ögeleri temizle"(Clean up checked items) butonuna basmak olacaktır.



Sophos Anti-Rootkit indir ( Download )


İndirme Notu :Sophos Anti-Rootkit Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Sophos Anti-Rootkit program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
NOD32 AntiVirus System (T
Ashampoo AntiVirus
SoftClan Integrity 2
ClamWin Free Antivirus
BitDefender Free Edition
VirusKeeper 2007 Pro
Antiy Ghostbusters Standa
Antiy Ghostbusters Profes
AVG Anti-Virus Profession
VirIT eXplorer Lite Anti-
Avira AntiRootkit Tool
Sophos Anti-Rootkit
BitDefender Antivirus 200
AVG Anti-Malware
Spy Sweeper with AntiViru
DefenseWall HIPS
VirusKeeper 2007
ZoneAlarm Antivirus
ClamWin Free Antivirus (P
Trojan Guarder Gold
MicroWorld Anti Virus & S
Norton AntiBot
Kaspersky Anti-Virus Pers
Norton AntiVirus
Digital Patrol
Quick Heal AntiVirus Plus
Avira AntiVir PersonalEdi
Avira AntiVir PersonalEdi
CleanMD
Anti-Virus&Trojan
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi