Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:164 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Avira AntiRootkit Tool indir → Güvenlik Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs)

Avira AntiRootkit Tool





Avira AntiRootkit Tool Editör Açıklaması:
Avira AntiRootkit Tool, bir "rootkit" algılama ve temizleme yazılımıdır. Yıllardır ürettiği başarılı güvenlik yazılımları ile dikkat çeken Avira firması bu araçla kullanıcılarına ücretsiz bir yazılım daha sunmuş oldu. Son zamanlarda birçok güvenlik firmasının çıkarmış olduğu "rootkit" engelleme araçları oldukça gerekli hale geldi. Virüsler, truva atları, casus yazılımlar ile sistemlere doğrudan saldırmak yerine, "rootkit"leri kullanılarak önce sistemlerin saldırılara açık hale getirilmeye çalışıldığı günümüzde Avira AntiRootkit Tool mutlaka bilgisayarınızda hazır bulundurmanız gereken bir yazılım.

Şimdi "rootkit" hakkında biraz bilgi verelim; "rootkit"ler özellikle bilgisayar korsanları tarafından kullanılmakta olan zararlı araçlardır. Bilgisayar korsanları bu zararlı araçlarla izinsiz olarak giriş yaptıkları ve saldırdıkları bilgisayarlarda kendilerini gizlemekte ve bilgisayar yöneticilerinin kullanım haklarına sınırsızca sahip olabilmektedirler. Ayrıca bilgisayar korsanları "rootkit"ler ile kullanmış oldukları diğer zararlı araçları(truva atları, casus yazılımlar, solucanlar) gizli hale getirerek oldukça sessiz biçimde kişisel ve kurumsal bilgisayar sistemlerine zarar verebilmektedirler. Yani "rootkit"ler hem kendileri gizli olarak sistemde çalışırken hem de diğer zararlı araçların gizlenmesini sağlamaktadırlar.

Avira AntiRootkit Tool dosyaları, kayıt defterini, anlık çalışan işlemleri tarayarak gizli nesneleri ortaya çıkartabilmekte ve bu zararlıları karantinaya alarak size bir rapor sunmaktadır. Tüm diğer Avira yazılımlarında olduğu gibi kullanımı oldukça kolay olan yazılım güzel de bir arayüze sahiptir. Şu an beta aşamasındadır ve geliştirilmeye devam edilmektedir. Yapmanız gereken antivir_rootkit.zip adlı sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarınıza innDirmek ve ardından bir klasöre açarak bilgisayarınıza kurmaktır. Yazılımı çalıştırdığınızda "Start Scan"(Taramaya Başla) düğmesi ile tarama işlemini başlatabilirsiniz.




Avira AntiRootkit Tool indir ( Download )


İndirme Notu :Avira AntiRootkit Tool Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Avira AntiRootkit Tool program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Anti-Virus&Trojan
Sophos Anti-Rootkit
NOD32 AntiVirus System (T
AVG Anti-Virus Profession
Kaspersky Anti-Virus Pers
Ashampoo AntiVirus
Antiy Ghostbusters Profes
ZoneAlarm Antivirus
Spy Sweeper with AntiViru
ClamWin Free Antivirus
VirusKeeper 2007 Pro
MicroWorld Anti Virus & S
ClamWin Free Antivirus (P
BitDefender Antivirus 200
AVG Anti-Malware
Antiy Ghostbusters Standa
VirIT eXplorer Lite Anti-
Digital Patrol
Avira AntiVir PersonalEdi
Norton AntiVirus
SoftClan Integrity 2
BitDefender Free Edition
Quick Heal AntiVirus Plus
Avira AntiRootkit Tool
CleanMD
Avira AntiVir PersonalEdi
Norton AntiBot
DefenseWall HIPS
Trojan Guarder Gold
VirusKeeper 2007
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi