Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:151 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility indir → Güvenlik Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs)

MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility





MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility Tanıtım:
MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility bilgisayarınız üzerindeki tüm alanlarda zararlı nesneleri tarayıp, sisteminizi bunlardan arındırabilmenizi sağlayabilen bir araçtır. Kendi başına çalışma özelliğine(standalone) sahip olan yazılım herhangi bir sistem gereksinimine gereksinim duymamakta ve kısa süreli bir yükleme işleminden sonra çalışır hale gelmektedir. Gerçek-zamanlı koruma özelliği olmadığı unutulmamalıdır. Zira bu yazılımın amacı sahip olduğu veritabanı ile sisteminizde tarama yapmak ve bulmuş olduğu zararlıları sisteminizden silmektir.

Yazılım sürekli güncellenen veritabanı ile sisteminize bulaşmış olan virüsleri, casus yazılımları(spyware), reklam yazılımlarını(adware), çevirmeli bağlantı kullanan kullanıcıların yüksek telefon faturaları ile karşılaşmalarına neden olan ve dialer olarak tabir edilen numara çeviricileri, klavyenizin kayıtlarını izinsiz olarak tutan klavye günlük tutucularını(keylogger), truva atlarını(trojan), internet solucanlarını(worm) ve diğer zararlıları tanımlayabilmektedir.

Sisteminizin üzerindeki tercih ettiğiniz her alanda oldukça hızlı tarama yapabilen yazılım internet üzerinden güncellebilmektedir. Ayrıca günlük dosyaları tutarak size yaptığı işlemler hakkında derin bilgi vermektedir. Sistem hafızasında, kayıt defterinde, başlangıç dizinlerinde, sistem klasörlerinde, sistem hizmetlerinde, tüm yerel sürücülerde, kendi belirlediğiniz dizin ve alt-dizinlerde tarama yaptırma seçeneklerine sahipsiniz. Ayrıca yazılımın sahip olduğu veritabanını görebilir, etkin ağ bağlantılarına göz atabilirsiniz.

Kısaca kullanım kolaylığı, kendi başına çalışabilir olması, sahip olduğu gelişmiş veritabanı, sade kullanıcı arayüzü, güncelleme, günlük tutma gibi ek özellikleri ile alternatif bir araçtır.

NoT : Yazılımın deneme sürümünde tarama işlevi kullanılabilmekte fakat bulunan zararlılar temizlenememektedir. Yazılımı hiçbir kısıtlama olmaksızın kullanabilmeniz için 100 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility indir ( Download )


İndirme Notu :MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ClamWin Free Antivirus (P
VirusKeeper 2007 Pro
CleanMD
Antiy Ghostbusters Profes
Kaspersky Anti-Virus Pers
Anti-Virus&Trojan
Avira AntiRootkit Tool
Quick Heal AntiVirus Plus
VirIT eXplorer Lite Anti-
AVG Anti-Malware
Avira AntiVir PersonalEdi
Spy Sweeper with AntiViru
Ashampoo AntiVirus
VirusKeeper 2007
ZoneAlarm Antivirus
AVG Anti-Virus Profession
Norton AntiVirus
Norton AntiBot
SoftClan Integrity 2
Antiy Ghostbusters Standa
Avira AntiVir PersonalEdi
ClamWin Free Antivirus
NOD32 AntiVirus System (T
Sophos Anti-Rootkit
Trojan Guarder Gold
Digital Patrol
DefenseWall HIPS
BitDefender Free Edition
MicroWorld Anti Virus & S
BitDefender Antivirus 200
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi