Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:164 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo AntiVirus indir → Güvenlik Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs)

Ashampoo AntiVirus





Ashampoo AntiVirus Editör Açıklaması:
Ashampoo AntiVirus gerçek-zamanlı sistem koruma özelliğine sahip olan gelişmiş bir virüsten koruma yazılımıdır. Sisteminizi her an denetim altında tutarak bulaşabilecek zararlıları anında tespit etmekte ve engellemektedir. Oldukça gelişmiş bir zararlı tanımlama tabanına sahiptir ve bu veritabanı ile virüslere, truva atlarına, internet solucanlarına ve numara çeviricilere karşı koruma sağlamaktadır. Şu an itibariyle 500.000 üzerinde bilinen zararlıyı tanımlamakta ve sistemden temizleyebilmektedir. Henüz tanımlanamamış olan bilinmeyen zararlıları ise sezgisel tarama özelliği ile tespit edebilmektedir. Kendiliğinden güncelleme özelliği ile hem tanımlama hem de yazılımsal veritabanını güncellemektedir. Bu sayede sisteminizi yeni çıkan zararlılara karşı hazır halde tutmaktadır.

Gelişmiş tarama desteği ile sisteminizin her alanını ayrıntılı biçimde tarayabilmektedir. Sistem üzerinde tam disk taraması yapabildiği gibi; sistem belleğinde, tehlikeli sistem alanlarında, sabit sürücülerde, çıkarılabilir aygıtlarda, CD ve DVD medyalarda ve klasörlerde ayrı ayrı tarama yapabilmektedir. Elle tarama özelliğinin yanı sıra zamanlanmış görevler oluşturarak istenilen zamanlarda sistem üzerinde tercih edilen bölgelerin kendiliğinden taranmasını sağlayan zamanlanmış tarama özelliği de bulunmaktadır. Yazılım ayrıca karantina desteği sunmakta ve bu sayede sisteme bulaşmış zararlıları veya şüpheli dosyaları etkisiz hale getirip karantina alanına taşımaktadır. Gerçekleştirmiş olduğu tüm işlemleri günlük dosyalarına kaydetmekte ayrıca ana menü üzerinde bir istatistikler alanına yer vermektedir.

Yazılımın Genel Özellikleri
Geniş kapsamlı koruma: 500.000 üzerinde virüs, internet solucanı(worm), truva atı(trojan) ve numara çeviriciye(dialer) karşı koruma sağlamaktadır. Tüm tehlikeli sistem alanlarını, sistem belleğini, e-postaları ve dosyaları taramaktadır.
Kolay kullanım: hiçbir ön bilgi gerektirmeyen sezgisel kullanıcı arayüzüne sahiptir. Kaydırıcı ile yapılandırma denetimi oluşturulan ayarları kendiliğinden göstermektedir.
Düşük sistem kullanımı: sistem kaynaklarını en alt seviyede kullanarak size çalıştığını dahi hissettirmemektedir.
Günlük güncellemeler: Virüs imzaları ve yazılım güncellemeleri günde birkaç defa denetlenmekte ve kendiliğinden güncellenmektedir.
Çoklu tarama modu: Elle tarama ve zamanlanmış taramalar yapılırken sistem kendiliğinden korunmaktadır.
Karantina: Bulaşan zararlıları ya da şüpheli dosyaları kilitleyerek karantina alanına taşıyıp herhangi bir zarar vermelerini engellemektedir.
Windows gezgini ile bütünleşme: Windows gezgini içine virüsler için doğrudan dosya taraması yapabilmenizi sağlayan bir seçenek eklenmektedir.

Uzman Kullanıcılar İçin Yüksek Teknoloji Özellikleri
Sezgisel analiz: şüpheli davranışların temelinde yatan bilinmeyen tehditleri tanımlamak ve engellemek için gelişmiş yeni algoritma.
Kullanıcı tarafından oluşturulmuş tarama: tecrübeli kullanıcılar 8 farklı kendiliğinden tarama tipiyle zamanlanmış taramalar oluşturabilirler veya belirli zamanlarda tarama yaptırabilirler.
Tam koruma: sistem belleğini, tehlikeli sistem alanlarını, sabit sürücüleri, klasörleri, arşiv dosyalarını, çıkarılabilir medyaları ve taşınabilir harici cihazları taramaktadır.
XP Güvenlik Merkezi bütünleşmesi: Windows® XP Güvenlik Merkezi ile tamamen uyumludur. (Windows® sizin geçerli ve güncel bir virüs korumanızın olduğunu kendiliğinden algılayacaktır.)
Kayıt tutma: Her zaman yazılımın içinde doğrudan görülebilecek tüm yazılım faaliyetleri kaydedilmektedir.
En alt seviye kaynak kullanan arkaplan taraması: gerçek-zamanlı sistem taraması sırasında yeni geliştirmeler ile en alt düzeyde sistem kaynağı kullanılmaktadır.

Not 1: Yazılımın 40 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için gerekli kayıt kodunu buraya tıklayıp, adımları izledikten sonra e-posta hesabınıza gelecek olan postadan edinebilirsiniz.

Not 2: 40 günlük deneme süresinin ardından yazılımı kullanabilmeniz için 30 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



Ashampoo AntiVirus indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo AntiVirus Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo AntiVirus program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Kaspersky Anti-Virus Pers
ClamWin Free Antivirus (P
Quick Heal AntiVirus Plus
Avira AntiVir PersonalEdi
Spy Sweeper with AntiViru
Norton AntiVirus
Sophos Anti-Rootkit
Anti-Virus&Trojan
AVG Anti-Malware
NOD32 AntiVirus System (T
Trojan Guarder Gold
VirusKeeper 2007
Avira AntiVir PersonalEdi
SoftClan Integrity 2
MicroWorld Anti Virus & S
Avira AntiRootkit Tool
VirusKeeper 2007 Pro
Antiy Ghostbusters Profes
DefenseWall HIPS
Antiy Ghostbusters Standa
Digital Patrol
BitDefender Antivirus 200
Norton AntiBot
BitDefender Free Edition
ClamWin Free Antivirus
ZoneAlarm Antivirus
CleanMD
VirIT eXplorer Lite Anti-
Ashampoo AntiVirus
AVG Anti-Virus Profession
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi