Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

DefenseWall HIPS indir → Güvenlik Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs)

DefenseWall HIPS





DefenseWall HIPS Editör Açıklaması:
DefenseWall HIPS, yeni teknolojiye sahip bir güvenlik yazılımıdır. Günümüzde bilgisayar kullanıcıları sistem güvenliklerini sağlayabilmek için anti-virüs, anti-spyware, anti-trojan, güvenlik duvarı kategorilerinde yazılımlar kullanmakta fakat yeterli olmamaktadır. Bu durumun nedeni korsanlar tarafından yazılmış olan yeni kötü niyetli kodların tanımlanamaması ve mevcut güvenlik yazılımlarının bu zararlıları engelleyememesidir. Diyeceksiniz ki yeni sezgisel (heuristic) tarama özelliği olan yazılımlar bu zararlıları önleyemez mi? Bilindiği üzere sezgisel tarama-tanımlama özelliğine sahip güvenlik yazılımları (NOD32, AntiVir) zararlıların nasıl hareket edeceği, ne gibi işlemler yaparak sisteme bulaşıp, saldıracağını mevcut bir veritabanı üzerinden denetlemektedir. Yani elde bulunan örnekler ile henüz tanımlanmamış olan bir zararlının kötü niyetli bir araç olduğunu tespit edip engellemeye çalışmaktadır. Buraya kadar sorun yok fakat Windows işletim sisteminde korsanların tespit ettiği bir açık için yeni geliştirilmiş olan zararlı bir kodu mevcut veritabanında örneği bulunmadığından engelleyebilmek imkansızdır. İşte bu durumda sistem büyük bir tehlike içine düşmekte ve hiçbir şekilde saldırıyı engelleyememektedir.

DefenseWall HIPS yazılımı yukarıda açıklaması yapılan olumsuz durumun önüne geçebilmek için yazılmış olan bir HIPS yazılımıdır.

"HIPS" Nedir?
HIPS; Host Intrusion Prevention System bçimde İngilizce açılımı olan ve Host Tabanlı İzinsiz Giriş Saptama Sistemi anlamına gelen yeni bir güvenlik teknolojisidir. Bu yeni teknoloji ile sisteminize yapılması muhtemel tüm kötü niyetli girişler tespit edilip engellenmektedir. Yani güvenlik duvarınızı ve diğer güvenlik yazılımlarınızı atlatmayı başaran zararlıları bu korunma yöntemi ile etkisiz hale getirebilmektesiniz. Sistem üzerindeki tüm giriş-çıkışları, izleyen, çalışmakta olan tüm uygulamaları (özellikle gizli çalışanları) gerçek-zamanlı olarak takip eden HIPS günümüzde bir zorunluluk haline gelmiştir.

DefenseWall HIPS yazılımını kullanarak tüm casus yazılımlara (spyware), reklam amaçlı yazılımlara (adware), klavye girdilerinizi gizli biçimde kaydeden ve internet üzerinde kullanan klavye günlük tutucularına (keylogger) ve "rootkit"lere karşı güçlü koruma sağlayabilirsiniz.

"Rootkit" Nedir?
"Rootkit"ler özellikle bilgisayar korsanları tarafından kullanılmakta olan zararlı araçlardır. Bilgisayar korsanları bu zararlı araçlarla izinsiz olarak giriş yaptıkları ve saldırdıkları bilgisayarlarda kendilerini gizlemekte ve bilgisayar yöneticilerinin kullanım haklarına sınırsızca sahip olabilmektedirler. Ayrıca bilgisayar korsanları "rootkit"ler ile kullanmış oldukları diğer zararlı araçları (truva atları, casus yazılımlar, solucanlar) gizli hale getirerek oldukça sessiz biçimde kişisel ve kurumsal bilgisayar sistemlerine zarar verebilmektedirler. Yani "rootkit"ler hem kendileri gizli olarak sistemde çalışırken hem de diğer zararlı araçların gizlenmesini sağlamaktadırlar.

Kullanım Notu: Yazılımı 30 gün boyunca tüm işlevlerinden sınırsızca yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu 30 günün sonunda yazılımı kullanmaya devam edebilmeniz için 29 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Editörün Notu: Yukarıdaki açıklamalar ışığında size tavsiyem mutlaka bir HIPS (Host Tabanlı İzinsiz Giriş Saptama Sistemi) yazılımı kullanmanızdır. DefenseWall HIPS bu alanda kullanılabilecek başarılı yazılımlardan birisidir.



DefenseWall HIPS indir ( Download )


İndirme Notu :DefenseWall HIPS Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com DefenseWall HIPS program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
VirusKeeper 2007
ClamWin Free Antivirus (P
SoftClan Integrity 2
Sophos Anti-Rootkit
AVG Anti-Malware
Norton AntiVirus
BitDefender Free Edition
Kaspersky Anti-Virus Pers
AVG Anti-Virus Profession
Antiy Ghostbusters Profes
MicroWorld Anti Virus & S
Spy Sweeper with AntiViru
NOD32 AntiVirus System (T
Avira AntiRootkit Tool
Digital Patrol
Anti-Virus&Trojan
DefenseWall HIPS
Quick Heal AntiVirus Plus
Ashampoo AntiVirus
CleanMD
Avira AntiVir PersonalEdi
Trojan Guarder Gold
ZoneAlarm Antivirus
Avira AntiVir PersonalEdi
Antiy Ghostbusters Standa
VirusKeeper 2007 Pro
VirIT eXplorer Lite Anti-
BitDefender Antivirus 200
ClamWin Free Antivirus
Norton AntiBot
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi