Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:178 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Advanced IE Password Recovery indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Advanced IE Password Recovery





Advanced IE Password Recovery Editör Açıklaması:
Yazılım, Microsoft İE kullanılarak internette web sitelerinde kaydedilen şifreleri kurtarmak için tasarlanmıştır. İE 3.0`dan 6.0`a kadar destek vermektedir. Yazılım çok dilli şifreleri de desteklemektedir.

Elektronik bilgi çağında şifre kullanmayan yoktur. Buna rağmen şifrelerin çokluğundan dolayı bir o kadar da unutulan şifre vardır. Hele bu şifreler İE`ye ait şifrelerse... internette bir siteye üye olmayan, en azından şifre almayan yok gibidir. Peki aynı siteye yeniden girmek istediğinizde şifrenizi hatırlayamazsanız? Şimdi gelin bu yazılımı daha yakından tanıyalım. Neleri başardığını hep beraber görelim. Ne dersiniz?

Yazılım 4 ana başlık ve 3 kısa yol tuşlarından oluşmaktadır. Ana başlıklar sırasıyla; Geri Alma-Yeniden Bulma (Recovery), Seçenekler, İE Şifre, Tam-Full Otomatik Geri Alma ve Rehber sekmelerinden oluşmaktadır. Bu bölümde bulunan kısa yol tuşları ana başlıklarda anlatılacağından kısa yol sekmelerine değinilmeyecektir.

Ana Başlıklar:
- Geri Alma-Yeniden Bulma Sekmesi; İE Şifresi (İE Password), İE Full Otomatik (İE AutoComplate) ve İE Rehber (İE Content Advisor) seçeneklerinden oluşmaktadır. Yazılım kurulduğunda İE ile kontak kurmakta ve İE bünyesinde ne kadar İnternet adresi varsa kendiliğinden tespit etmektedir. İE Şifresi sekmesine tıklandığında kayıp veya unutulan şifreyi kullanıcıya göstermektedir. İE Full Otomatik sekmesine tıklandığında ise kullanıcının İE bünyesinde olan ne kadar şifre ve site adresi varsa kullanıcıya geri getirmektedir. İE Rehber sekmesi ise kullanıcıya şifre bulunmasında yol göstermekte ve şifre değişimine yardımcı olmaktadır.
- Seçenekler Sekmesi; Tıklandığında kullanıcı karşısına bir kutu açılmakta ve kullanıcıya bulunan kayıp şifreyi yazılımın dosya yoluna kaydetmeye imkan verip-vermeyeceği sorulmaktadır. Bu seçeneği kullanıcı onayladığı takdirde yazılım kayıp şifreyi dosya yoluna kaydetme işlemini yerine getirmektedir.
- Kayıt ve Güncelleme Sekmeleri; Kullanıcının yazılımı kayıt ettirme ve güncellemesi için kullanılmaktadır. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği bulunmaktadır.



Advanced IE Password Recovery indir ( Download )


İndirme Notu :Advanced IE Password Recovery Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Advanced IE Password Recovery program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
IM Lock Ev Versiyonu
HashCalc
Truly Random
SafeBit
Acrobat Key
BlowFish 2000
Homeguardion
PstPassword
ExeShield Deluxe RC
The Password Vault
File Securer
Task Lock
SecureIT Encryption Softw
File Locker
Windows Hider Pro
DigiSecret Pro
Proactive Password Audito
Folder Guard Pro
Password Decrypter
Didyma
High Power Encryption
Folder Shield 2003
ABI-Coder
DriveCrypt
Prodos
Microsas Şifre Gösteric
BCArchive
Super File Encryption
PassGen
Maymuncuk
Puffer
1st Security Center Pro
System Lock
Robert`s Shutdown
MySecretFolder XP
Active Screen Lock
Camouflage
Advanced Access Password
GNU Privacy Project
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi