Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:150 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo Magical Security indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Ashampoo Magical Security





Ashampoo Magical Security Editör Açıklaması:
Yazılımın adından da anlaşılacağı gibi veri, dosya, klasör, yazılım depoları (HDD), CD, DVD, CD yazıcı, DVD yazıcı ve bilgisayarın tüm bileşenlerini şifrelemeye yarayan bir yazılımdır.

"Bunca şifreleme yazılımları varken neden bu yazılım?" diyorsanız gelin yazılımı beraber tanıyalım ve kararı sizlere bırakalım...

Ashampoo Magical Security, adına yakışır bir şifreleme tekniği ile ve kendine yakışır bir farklılıkla tüm veri ve dokümanları şifrelemektedir. Yazılım bilgisayara kurulduğunda çok hoş bir arayüzle karşımıza gelmektedir. En güzel yönlerinden bir tanesi de Türkçe dil desteği olması ve kurulum sonrası hiç bir ayara gerek kalmamasıdır.

Yazılım 3 ana bölümden oluşmaktadır.

1. Başlık bölümü.
2. Şifrelemek istenilen ana bölüm.
3. Ana bölümden seçilen nesnelerin açılımının bulunduğu bölüm.

Tablonun üst tarafında bulunan Başlık Bölümü`nde 5 ayrı seçenek bulunmaktadır: Dosya, Düzen, Ayarlar, İnternet ve Yardım.

Dosya sekmesine tıklanıldığında; Yenile ve Çıkış bölümlerinin yer aldığı görünecektir. Yenile tuşu adından da anlaşılacağı gibi bilgisayar fonksiyonlarının yenilenmesini sağlamaktadır.

Düzen sekmesine tıklanıldığında; Seçili Dosyayı Aç, Şablon Kullanarak Seç, Tüm Öğelerin Seçimini Kaldır, Seçimi Tersine Çevir, Tüm Öğeleri Seç, Şifrele, Çözümle, EXE Olarak Şifrele, Sil, Panoya Kopyala, CD/DVD İçerisine Şifrele ve CD/DVD İçerisine EXE Olarak Şifrele bölümlerinin yer aldığı görülmektedir.

Seçili Dosyayı Aç sekmesi, herhangi bir dosya seçili iken tıklandığında seçili dosya içerisinde bulunan nesneleri göstermektedir. Şablon Kullanarak Seç sekmesine tıklanıldığında kullanıcıya arama şablonu sunmakta ve kullanıcı özel aradığı herhangi bir nesneyi yazılım sayesinde bilgisayar içerisinden rahatça bulabilmektedir. Tüm Öğelerin Seçimini Kaldır sekmesine tıklanıldığında şifrelemek üzere seçilmiş bulunan nesnelerin seçim işlemini iptal etmektedir. Seçimi Tersine Çevir sekmesi, şifrelemek için bir nesne seçili ise çözümlemeye veya hangi işlemi yapıyorsak o işlemin tersi işlem yapmaya yaramaktadır. Tüm Öğeleri seç adından da anlaşılacağı gibi öğelerin tümünü seçmeye yaramaktadır. Şifrele ve Çözümle sekmeleri asıl işlevi yerine getirmektedir. EXE Olarak Şifrele sekmesi, eğer şifrelemek istenilen nesnenin uzantısı .EXE olarak tanımlamak isteniliyorsa kullanılan sekmedir. Şifrelemek istenilen nesneyi seçerek bu sekmeye tıklanıldığında nesnenin asıl adının yazdığı ama istenilirse değiştirilebileceği bir kutu açılır. Bu kutunun sonu .EXE ile bittiğinden şifreleme işlemi sonucu nesne dışarıya uzantı olarak .EXE olarak çıkacaktır. Bu o nesneyi açmaya çalışan şahıs için ikinci bir yanıltma ve zorlama olacaktır. Panoya Kopyalama sekmesi, şifrelenilen nesnelerin herhangi bir panoya rahatlıkla kopyalanmasını sağlarken şifresini korumaya devam edecektir. CD/DVD İçerisine Şifrele sekmesi, şifrelemek istenilen nesneyi bilgisayara şifrelemeden direkt olarak CD/DVD`ye şifreleyerek yazmaktadır. CD/DVD İçerisine EXE Olarak Şifrele sekmesi, bir önceki işlem gibi CD/DVD`ye şifreleyerek yazarken uzantısını .EXE olarak yazmaktadır.

Ayarlar sekmesine tıklanıldığında; Lisan (Dil), Haber Kanallarını Yapılandır ve Yeni Parola Gir seçeneklerinin yer aldığı görülmektedir. Dil sekmesine tıklanıldığında istenilen dili kullanıcı seçebilmektedir. Haber Kaynaklarının Yapılandırılması sekmesi ise ana sayfada ve yazılımın kendi sürümünde olan yenilikleri haber vermektedir. Yeni Parola Gir sekmesine tıklanıldığında nesne için varsayılan bir parola sorulmakta ve istenilirse o nesnenin parolası daha sonra değiştirilebilmektedir.

İnternet sekmesine tıklanıldığında; Yazılımın İnternet ana sayfasından yararlanılan diğer seçenekler yer almaktadır. Ayrıca yazılımın kayıt işlemi de buradan yapılabilmektedir. Yardım sekmesi yazılım hakkında kullanıcıya ipuçları vermektedir.

Yazılımın en güzel yönlerinden biriside yazılımı hiç açmadan şifrelemek istenilen nesnenin üzerine doğrudan gelip farenin sağ tuşuna tıklayarak çıkan bölümden direkt olarak şifremele yapılabilmesidir. Aynı zamanda yazılım şifreleme için son teknolojiyi kullanmaktadır. Bu da yazılımın şifresinin çözülmesini imkansız hale getirmektedir.

Sol bölüm şifrelemek istenilen seçenek tablosunu, sağ bölüm ise sol taraftaki tablodan seçilen nesnelerin açılımını göstermektedir. Şifrelemek istenilen nesne sol bölümden seçilerek sağ bölümde açılması sağlanır ve ister tek tek, ister tamamen şifrele sekmesine tıklayarak veya şifrelemek istenilen nesnenin üzerinde farenin sağ tuşuna tıklayarak şifreleme işlemi yapılır.

EDİTÖR NOTU:
Şifrelemeyi direkt olarak (yazılım açılmadan) yapabilmesi, CD/DVD`ye direkt olarak şifreleme yaptığı nesneyi bilgisayara kaydetmeden yazabilmesi -ki; bilgisayarda hiç bir iz bırakmaz.-, yazılımın kendisinin sildiği bir nesneyi hangi yazılım kullanılırsa kullanılsın asla geri getirememesi, Türkçe dil desteğine sahip olması, şifrelemeyi aracı işlemle değil direkt olarak nesnenin üzerinden yapması ve bilgisayarın tüm bileşenlerini şifreleyebilmesi gibi üstün özellekleriye yazılım gerçekten de rakiplerine fark atmaktadır. Verilerinizi gönül rahatlığı ile şifreleyebileceğiniz nadir yazılımlardan birtanesi diyebilirim.



Ashampoo Magical Security indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo Magical Security Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo Magical Security program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
1st Security Center Pro
System Lock
SafeBit
Folder Security Guard
Super File Encryption
Şifre Yap
Advanced Anti Keylogger L
Jammer
WinForcer
Advanced ZIP Password Rec
ExeShield Deluxe RC
Advanced IE Password Reco
Universal Shield
Private Pix
Truly Random
Gu®Soft Resim Kaydedici
File Projector
Paragon Encrypted Disk (A
Windows Product Key Viewe
ZipPassword
HashCalc
Password Keychain
Station Lock XP
Winguard Pro 2006 Free
Mince
Folder Guard Classic
Proactive Password Audito
DesktopKeeper
Password Finder
Folder Password Protect
Password Generator
WinDefender
ViPNet Discguise
SmartEncryptor
PrivateEXE
EasyCrypto Dluxe
Password Decrypter
Gizli Dosya
Asterisk Password Recover
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi