Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:173 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

SafeBit indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

SafeBit





SafeBit Editör Açıklaması:
Tek bilgisayarda çalışıyorsanız kesinlikle bazı özel dosyalarınızı (özel ileti, kişisel resim, video, belge, e-posta, ticari sırlar gibi) patron, eş, çocuk ya da arkadaşlarınız görmesin diye gizlemek isteyebilirsiniz. Paylaşımlı bir bilgisayarda ise (intenet kafe, ortak kullanıma açık şirket bilgisayarları, evde çoklu kullanıcı gibi) risk daha yüksektir.

Bir güvenlik duvarı ya da virüsten koruma yazılımı dışarıdan gelen tehditlere karşı koruma sağlayabilirken, iç tehditlere karşı önemli dosyalarınızı korumayabilir. Dizüstü bilgisayarınız çalınırsa, tüm dosyalarınız gitmiş olur. Eğer önemli dosyalarınız şifrelenmemişse kaybolan bilgisayarınızla birlikte, tüm bilgileriniz de birtakım kişilerin eline geçebilir. Program, içsel koruma ve ihtiyaç duyduğunuz taşınabilir korumayı sağlamayı amaçlıyor.

SafeBit veri güvenliğini sağlamak ve sistemin yanlış kapanmalarına karşı ya da şifrelenmiş dosyaların kırılmasına karşı koruma sağlayabilen bir yazılımdır. Konteyner dosyalarını rastlantı sonucu silinmeye karşı da koruyabiliyor. Program kullanıcı dostu arayüze sahip.

Program sayesinde özellikle çok kullanıcılı bilgisayarlarda ya da ortak kullanıma açık yerde kullanılan bilgisayarlarda en basit yoldan gizliliğinizi sağlayabilirsiniz. Yeni virüs, truva atı, bilgisayar korsanları ya da diğer etkenler önemli dosyalarınıza artık erişemeyebilir. Anında disk şifrelemesiyle, sanal disk sürücüsü oluşturup, dosya/klasörlerin tümünü şifreleyip, gizleyebilir.

Eğer şifrelenmiş sanal disk oluşturursanız ihtiyaç duyduğunuz dosya ve klasörleri tüm kem gözlerden saklamış olursunuz. Bu sayede önemli tüm dosyalarınız bu size özel sanal sürücü içinde olur ve kimse bu sanal sürücüyü göremez. Program güvenli erişim için parola korumaya da sahip. Sürücü sadece açıldığı zaman görülebilir. Program 256 bit AES şifreleme algoritmasını kullanır. Ek güvenlik durumunu ihtiyacınıza göre oluşturabilirsiniz. Sihirbaz arayüz sayesinde kolayca işleminizi yapabilirsiniz.

Programın Kullanımı:
Program içinde yapacağınız her işlem için sihirbaz size adım adım yardımcı olur. Program ana pencerede 3 bölüme ayrılır. Sol taraftaki ilk bölüm güvenlik seçeneklerini gösterir. Güvenlik aç, güvenlik kapat, yeni güvenlik, güvenliği yok et, güvenliği yedekle, anti-virüs taraması. Ortada bulunan 2. bölüm ise güvenlik durumunuz hakkında bir listeyi gösterir. Bu listedeki görevi açmak için fareyle çift tıklamanız yeterli. Bu kısım ayrıca genel özellik ve değişiklikler yapılacak da bölümdür. Buradan parola değişikliği yapılabilir, sanal sürücü harfi değiştirilebilir, `salt okunur` durumda açılabilir, Windows başlangıcında güvenli açılması sağlanabilir, sanal sürücü boyutu değiştirilebilir (standart boyut 100 MB olarak geliyor), konteyner dosya yolu değiştirilebilir, güvenli sanal sürücüyü yok edebilir gibi çeşitli özellikler mevcut. Üçüncü bölüm ise seçilmiş görevin güvenlik özelliğini
gösterir.

`Create Safe`den önce bir dosya adı girmelisiniz (Bu dosya adı sizin sanal sürücünüzün de adı oluyor). Hemen altında parola yazacağınız bölüme parolanızı giriyorsunuz. (İsterseniz hemen yanında bulunan simgeye tıkladığınızda sanal klavye üzerinden parolanızı da girebilirsiniz. Ayrıca deneme sürümde parola uzunluğu 5 sembolle sınırlıdır.) Sonraki adımda bu oluşacak yapının depolanacağı klasör (Konteyner: Bir büyük dosyada depolanan sürücü kalıbı. Şifrelenmiş dosyalar ve klasörler aslında bu `konteyner dosya` içinde depolanır.) konumu seçilir. Sanal sürücünün boyutu ayarlanır (standart 100 MB olarak geliyor), sanal sürücü harfi ayarlandıktan sonra sanal sürücünüz oluşturulur. Sanal sürücü gizli konumda kurulur. Programı açtığınızda sürücüyü seçip gerekli parolayı girdikten sonra sanal sürücünüz açılır.

Özellikleri:
Otomatik kapatma sistemi.
Gizli durumda çalışabilir.
Geçiş tuşları düzenlenebilir.
Yedekleme/geri yükleme özelliği mevcut.
Basit, etkili ve hızlı yapı.
Kullanımı kolay, sihirbaz desteği sayesinde yapacağınız işleri adım adım yapabilirsiniz.
Program güçlü 256-bit AES (gelişmiş şifreleme standartı) şifreleme sistemi kullanır.
İhtiyacınıza uygun birçok sanal disk oluşturabilirsiniz.
Güvenlik boyutu kullanılan dosya sistemiyle kısıtlıdır:
* Windows 2000, XP NTFS dosya sistemi kullanımı: Sınırsız.
* Windows 98, ME, 2000, XP FAT32 dosya sistemi kullanımı: Her 4 GB`ye kadar güvenli.
* En iyi performans için küçük konteyner kullanımı önerilir.
Konteyner güvenliği. SafeBit tesadüf eseri ya da maksatlı silinmeye karşı koruma sağlar.

Programı 15 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız.

Programın lisanslı fiyatı 39.95$`dır



SafeBit indir ( Download )


İndirme Notu :SafeBit Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com SafeBit program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
4UOnly
Şifre Yap
PowerKey
Private Pix
Dosya Şifreleyici
Unique Password Pro
Pc Security
PC-Mac PasswordVault Lite
Windows Hider Pro
Advanced WordPerfect Offi
Private Desktop
Şifreleyici
Max File Encryption
CHAOS Generator
HashCalc
Network Password Manager
Lock Out
Puffer
Advanced ZIP Password Rec
Advanced EFS Data Recover
Advanced Anti Keylogger L
Kps
SecureIT Encryption Softw
Homeguardion
Prodos
Süper Şifre
System Lock
Advanced File Encryptor
SecureSafe Pro
Paragon Encrypted Disk
Password Generator
Advanced VBA Password Rec
Windows Product Key Viewe
Advanced Encryption Packa
SafeBit
ActMon Password Recovery
SQL Key
Gizli Dosya
Protect Folder Plus
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi