Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.04.2024 Şu Anda Online:148 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Paragon Encrypted Disk (Almanca) indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Paragon Encrypted Disk (Almanca)





Paragon Encrypted Disk (Almanca) Editör Açıklaması:
Yazılım, bilgisayarda bulunan sabit diskleri şifrelemek için tasarlanmıştır. Diskin içerinde bulunan veri, doküman, dosya ve klasörleri şifrelerken asıl şifrelediği ve güvenlik altına aldığı nesne sabit disklerdir.

Gizlilik koruması, modern dünyada önemli bir konudur. Özel hayatımıza birtakım tehditler ve casus yazılımlarla sızmaya çalışanlar olmuştur, olacaktırda. Peki, kendimizi koruyabilir miyiz? Özel bilgimizin bizde kalması ve istenilmediği takdirde asla açıklanmamasına hakkımız yok mudur?

Günümüzde kullanıcılar bilgisayarlar ve verilerini çeşitli şifreleme metodu ile şifrelemektedir. Veriler, dokümanlar, dosyalar, klasörler vs. vs. Peki ya sabit diskler? Kullanıcılar tüm bu verilerini sabit disklerde saklamıyorlar mı? En azından CD/DVD ortamında saklayana kadar bilgisayarlarında bulundurmuyorlar mı? Zararlı kodlar üreterek bilgisayara sızan hacker`lar direk bilgisayarlarda sistem ve sabit disklere saldırmıyorlar mı? Peki ne yapmalıyız? diyorsanız gelin bu yazılımı daha yakından tanıyarak özelliklerini birlikte görelim.

Özellik itibariyle şifrelenmiş disk kullanıcının alışmış olduğu diskten farksızdır. Yani, klasörler kopya edilebilir, taşınabilir. Kullanıcı diskin şifrelendiğinden ve koruma altına alındığından neredeyse habersizdir. Yazılım bunu dış etkenlere ve zararlı casus ve hacker`lara karşı korumak için şeffaf şifreleme tekniği ile şifrelemektedir. Kullanıcı herhangi bir şifre girmesine gerek kalmadan kurulum sırasunda ve hemen sonra yazılım tarafından kendiliğinden yapılmaktadır. Kullanıcı bunu anlamamakta fakat dış etkenler tarafından sabit diske müdahale edilememektedir. Yazılım sabit disklerin imajını alabilmektedir. İmaj alma ve alınmış imajın geri çözülmesi esnasında yazılım, kullanıcılara sihirbazlar yardımıyla yol göstermekte ve kullanımı en basite indirmektedir. Sihirbazlar, bu konularda kullanıcıya yardımcı olurken diğer bir görevi de diğer algoritmaları kullanarak sadece şifrelenmiş diskleri oluşturan şifreleme anahtarlarını değiştirmektedir. Bu da saldırganlar için sürekli değişen anahtar anlamına gelmektedir ki, sabit disklere erişimi imkansıza yakın hale getirmektedir.

Özellikler:
Sabit disklere dışardan erişim denemelerini kullanıcıya haber vermektedir.
Kullanıcıya şifrelenmiş diskleri yaratmak için yol göstermekte ve uygun bir yolda parametrelerini belirtmektedir.
İster el ile ister kendiliğinden şifreleme yöntemine sahiptir.
Algoritma sihirbazı; başka algoritmayla diskler şifrelense bile kullanıcıya şifreleme için izin vermektedir. Aynı algoritmayı kullanarak ancak değişme şifrelemesi anahtarının devreye girmesiyle, aynı şifreyi kullandırmamakta ve buna izin vermemektedir.
Simetik blok sıfırı algoritmaları, şifreleme verisi şifrelemesi standardı için kullanılmaktadır.
Yazılımda, 256 bit şifreleme algoritması ile dünyanın en gelişmiş algoritmaları kullanılmaktadır.



Paragon Encrypted Disk (Almanca) indir ( Download )


İndirme Notu :Paragon Encrypted Disk (Almanca) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Paragon Encrypted Disk (Almanca) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Şifreleyici
System Lock
File Projector
Prodos
File Securer
Süper Şifre
Windows Hider Pro
Folder Password Protect
Didyma
Task Lock
Ashampoo Privacy Protecto
The Password Vault
Folder Security Personal
IM Lock Ev Versiyonu
HashCalc
Password Generator
Camouflage
Advanced EFS Data Recover
WinMD5Sum
Password Generator
Klasör Gizle
Advanced WordPerfect Offi
Key Maker
Acrobat Key
ZipPassword
GNU Privacy Project
PassGen
Puffer
Cresotech DESKTOPSAFE Lit
PC-Mac PasswordVault Lite
Proactive Password Audito
Paragon Encrypted Disk
Mince
Folder Vaccine PC
Paragon Encrypted Disk (A
High Power Encryption
Chat Encrypter Pro
HashOnClick
Şifreleyici
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi