Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:166 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Advanced Outlook Password Recovery indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Advanced Outlook Password Recovery





Advanced Outlook Password Recovery Editör Açıklaması:
Yazılım, microsoft ofis uygulamalarında oluşturulan dosyaların unutulan şifrelerini (Tüm sürümler; 97, 98, 2000, XP, 2003, 2007 beta) ve E-posta`lara erişim şifreleri ile verilerin şifrelerini birkaç tıklama ile bulmaktadır. Bunlara ayrıca Kelime Şifreleri, Excel, Erişim Şifreleri (Kullanıcı-Düzey şifreler ve Yönetici şifreleri), Proje, PowerPoint, Visio ve Schedule+ şifreleri yazılım tarafından dahil edilmiştir. Yazılım çok dilli şifreleri desteklemektedir. Yazılım, Ofis 98/2000/XP/2003/2007`de hesapları göndermek için oluşturulan şifreleri de kurtarmaktadır.

Elektronik bilgi çağında verilerini ya da hesaplarını şifrelemeyen yoktur. Buna rağmen şifrelerin çokluğundan dolayı bir o kadar da unutulan şifre vardır. Hele bu şifreler Outlook hesabına ait şifrelerse...Şimdi gelin bu yazılımı daha yakından tanıyalım. Neleri başardığını hep beraber görelim. Ne dersiniz?

Yazılım 4 ana başlık ve 2 kısa yol tuşlarından oluşmaktadır. Ana başlıklar sırasıyla; Geri Alma-Yeniden Bulma (Recovery), Seçenekler, Kayıt ve Güncelleme sekmelerinden oluşmaktadır. Kısa Yol tuşları ise; Dosya Aç ve Outlook postası hesapları için şifreyi alın (Get Password for Outlook Mail Accounts) sekmelerinden oluşmaktadır. Bu bölümde bulunan kısa yol tuşları ana başlıklarda anlatılacağından kısa yol sekmelerine değinilmeyecektir.

Ana Başlıklar:
- Geri Alma-Yeniden Bulma Sekmesi; Dosya Aç ve E-posta hesapları (E-Mail Accounts) seçeneklerinden oluşmaktadır. Dosya Aç seçeneği ile yazılıma şifresi bulunması istenilen dosyanın yeri gösterilmektedir. E-Posta Hesapları seçeneği ile de kullanıcının e-posta hesabının adı seçilmekte veya yazılmaktadır. Bu işlemleri müteakip yazılım unutulan şifre veya veri kaynağını kendiliğinden bulmaktadır.
- Seçenekler Sekmesi; Tıklandığında kullanıcı karşısına bir kutu açılmakta ve kullanıcıya bulunan kayıp şifreyi yazılımın dosya yoluna kaydetmeye imkan verip-vermeyeceği sorulmaktadır. Bu seçeneği kullanıcı onayladığı takdirde yazılım kayıp şifreyi dosya yoluna kaydetme işlemini yerine getirmektedir.
- Kayıt ve Güncelleme Sekmeleri; Kullanıcının yazılımı kayıt ettirme ve güncellemesi için kullanılmaktadır. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği bulunmaktadır.



Advanced Outlook Password Recovery indir ( Download )


İndirme Notu :Advanced Outlook Password Recovery Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Advanced Outlook Password Recovery program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Max File Encryption
File Securer
Password Keychain
4UOnly
AntiHook
Station Lock XP
SmartEncryptor
Password Decrypter
Passware Kit
aCrypt+
Active Security Monitor
Task Lock
File Projector
Paragon Encrypted Disk
Password Commander Profes
MySecretFolder XP
Advanced File Encryptor
Looxee
Şifrelerim
Protect Folder Plus
Advanced IE Password Reco
Encrypted Magic Folders
Super File Encryption
Lock Folder XP
Acrobat Key
Cresotech DESKTOPSAFE Lit
Gizli Dosya
Cryptainer LE
Advanced Intuit Password
Blowfish Advanced CS
Universal Shield
Prodos
Advanced WordPerfect Offi
High Power Encryption
Robert`s Shutdown
ASP/Verify
File & Folder Protector
PINs
Folder Security Personal
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi