Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:149 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Proactive Security Auditor indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Proactive Security Auditor





Proactive Security Auditor Editör Açıklaması:
Yazılım; bilgisayarda kurulu olan tüm sistem, güvenlik güncellemeleri ve diğer yazılımların yamalarını kontrol ederek web sitelerine bağlantı sağlamakta ve eksik yamaların bilgisayara indirilerek kurulmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca Microsoft web sitesinden eksik yamaları bularak kurmak için kullanıcıya yardımcı olmaktadır.

Çoğu zaman kullanıcılar bilgisayarına kurdukları yazılımların kendiliğinden güncellemesi olduğu için yazılımın güncellemesini kontrol etmezler. Ancak bazı yazılımlar her ne kadar kendiliğinden güncellemesi olsada sadece kritik bilgi ve verileri güncelleyerek diğer verileri kullanıcıya bırakırlar. Bu verilerden çok önemli olanı olsa bile kritik kategorisinde olmadığından güncellenmeyebilirler. İşte kullanıcıların bilgisayarında hangi güncellemelerin eksik olduğunu ve bu güncellemelerin nerelerde olduğunu bulmak bazan çok zaman alır ve yerlerini bulmaksa neredeyse imkansız hale gelir.

Yazılım, 2 ana başlık ve bu başlıkların işlevini gösteren pencerelerden oluşmaktadır. Kısa yol tuşları ana başlıklarda anlatılacağından burada kısa yol sekmelerine değinilmeyecektir. Ana başlıklar sırasıyla; Dosya ve Gözlemleme (View) seçeneklerinden oluşmaktadır.

ANA BÖLÜM BAŞLIKLARI:
Dosya: Yeni Tarama, Karşılaştırmalı Tarama (Compare Scans), Html Raporunu Üretin (Generate HTML Report), Seçilmişi Silin (Delete Selected), Güven Belgesi (Credentials), Bildiriyi gözden geçirin (Browse Bulletin) ve Tercihler (Preferences) sekmesi olmak üzere toplam 7 sekmeden meydana gelmiştir.
Yeni Tarama; Kullanıcı bu sekmeye tıkladığında yazılım bilgisayarda bulunan tüm yazılımları tarar ve bu yazılımların güncelleme ve yama durumlarını kullanıcıya bildirir.
Karşılaştırmalı Tarama; Taramalar arasında tarihsel ve bilgi alanı (domain) olarak karşılaştırma yapar ve doğruluğunu tespit ederek kullanıcıya durumu bildirir.
Html Raporunu Üretin; Test ve tarama sonuçlarını HTML türünde rapor olarak kullanıcıya vermektedir.
Seçilmişi Silin; Tarama sonucu bilgi alanını silerek yeniden tarama yapmak için hazır hale getirmeye yaramaktadır.
Güven Belgesi; Kullanıcı bu yazılıma, yazılımın bulduğu yama veya güncellemelere şifre koyarak başka kişilerin erişimini kısıtlamaktadır.
Bildiriyi gözden geçirin; Yazılımın bulduğu tüm güncelleme ve yamalara ait not belgesidir. Kullanıcı bunu toplu halde görmek için kullanmaktadır.
Tercihler; Kullanıcı bu sekme ile isterse kendisinin seçtiği bir alanda (C,D HDD) güncelleme ve yamaları yazılıma kontrol ettirebilmektedir.

Gözlemleme: Bu sekme ile kullanıcı yazılımın görünüşünü tarihe göre, bilgisayar konumuna göre, liste, detaylar, büyük ve küçük simgeler şeklinde düzenleyebilmektedir.

Yazılım, Statü tarafından yamaları filtreleyin (Kurulum/eksik/not) ve Sertlik tarafından yamaları filtreleyin (Tehlikeli/önemli/ılımlı/düşük) olarak yamaları filtrelemekte ve kullanıcı sadece istediği yamaları yazılıma aratarak zamandan tasarruf etmektedir.



Proactive Security Auditor indir ( Download )


İndirme Notu :Proactive Security Auditor Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Proactive Security Auditor program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Private Pix
PassGen
Robert`s Shutdown
Ashampoo Privacy Protecto
Looxee
Didyma
Paragon Encrypted Disk (A
Truly Random
Password Finder
ZIP Password Finder
IM Lock Şirket
Advanced IE Password Reco
Password Generator
Key Maker
Lock Out
Folder Shield 2003
Advanced Lotus Password R
PstPassword
Hide Files & Folders
WinDefender
Advanced Intuit Password
Super Folder Lock Expert
Advanced Office Password
BlowFish 2000
BCArchive
Doberman 2002
Chat Encrypter Pro
Cryptainer LE
Z-Crypt
Winguard Pro 2006 Free
ABI-Coder
DesktopKeeper
Active Security Monitor
Şifrelerim
Super File Encryption
File Projector
Advanced Anti Keylogger L
Şifre Defteri
Advanced Access Password
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi