Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo Privacy Protector 2005 indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Ashampoo Privacy Protector 2005





Ashampoo Privacy Protector 2005 Editör Açıklaması:
Ashampoo Privacy Protector bir gizlilik koruma yazılımıdır. Bilgisayarınızda bulunan gizli verilerinizi şifreleyerek sizden başkalarının kullanmasını engelleyen yazılım diğer Ashampoo araçlarında olduğu gibi kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir. Dosya ve klasörlerinizi oldukça hızlı biçimde şifreleyebilmekte ve bu şifreleri kolayca çözümleyebilmektedir.

Sahip olduğu dosya klasör görüntüleme gezgini ile şifrelemek istediğiniz verilere kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ana menüsü üzerinde dosyalara, klasörlere ve alt dizinlere hızlıca erişip işlem yapabilme imkanı sunmakta olan yazılım Türkçe dil desteği de vermektedir. Bu sayede kullanımı daha da kolaylaşmaktadır.

Yazılımı kullanmaya başladığınızda sizden kullanmak istediğiniz şifreyi girmenizi isteyecektir. Şifrenizi oluştururken büyük, küçük harf ve rakam kombinasyonuyla oluşturmaya dikkat ederseniz verileriniz daha da güvende olacaktır. Bu şekilde oluşturulan şifrelerin tahmin edilmesi veya kırılması oldukça güçtür.

Dosya, klasör şifrelemesi yapmak için şifrelemek istediğiniz dosya ve klasörleri seçtikten sonra ana menü üzerindeki ikinci komut butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bu komutla seçtiğiniz dosya ve klasörler şifrelenerek orjinallari silinecektir. Eğer kullanmakta olduğunuz şifreyi değiştirmek isterseniz yine ana menü üzerinden "Ayarlar" > "Yeni bir parola gir" yolunu kullanabilirsiniz.

Yazılım şifreleme işleminin yanı sıra güvenli dosya silme işlemini de gerçekleştirmektedir. Sade arayüzü, kolay kullanılabilirliği, hızlı işlem yapması ile veri güvenliğinizi sağlamak için kullanabileceğiniz alternatif bir yazılımdır.

Not1: Yazılımın 40 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için gerekli kayıt kodunu buraya tıklayıp, adımları izledikten sonra e-posta hesabınıza gelecek olan postadan edinebilirsiniz.

Not2: 40 günlük deneme süresinin ardından yazılımı kullanabilmeniz için 20 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



Ashampoo Privacy Protector 2005 indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo Privacy Protector 2005 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo Privacy Protector 2005 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Super Folder Lock Expert
Gu®Soft Resim Kaydedici
ActMon Password Recovery
Proactive Security Audito
Doberman 2002
Şifre Defteri
AceHide
Unique Password Pro
Chat Encrypter Pro
SmartEncryptor
Advanced Encryption Packa
Advanced Anti Keylogger L
PstPassword
PassGen
Şifrelerim
ABC CHAOS
Puffer
CHAOS Generator
Folder Password Protect
Şifre Yap
Haslak
BlowFish 2000
SQL Key
Z-Crypt
Station Lock XP
Prodos
Advanced WordPerfect Offi
BCArchive
Didyma
Password Depot
Folder Security Personal
Ashampoo Privacy Protecto
Folder Vaccine PC
Homeguardion
Folder Guard Classic
ExeShield Deluxe RC
Task Lock
Folder Lock
Max File Encryption
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi