Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:172 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Şifreleyici indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Şifreleyici





Şifreleyici Editör Açıklaması:
Bu yazılımın asıl görevi dosya ve ofis dokümanlarını şifrelemektir. Yazılımda dünyaca tanınmış ve güvenilir olarak kullanılan Açık lisanslı "Blowfish" cipher (şifreleme) algoritması kullanılmıştır. 128 bit düzeyinde şifreleme yapmaktadır. Şifrelemeyi yazılımın veya bilgisayarın herhangi bir yerine değil tamamen şifrelenecek dokümanın kendi içine yapmakta ve başka bir yere iz bırakmamaktadır.

Yazılım tamamen Türkçe diline sahip bir Türk yazılımıdır. Şimdi dilerseniz bu yazılımı beraber tanıyalım ve Türk insanının neleri başardığını beraber görelim...

Yazılımın boyutu küçük olmasına rağmen oldukça iyi işler başarmakta ve hatasız bir şifreleme sağlamaktadır. Sade, anlaşılır ve oladukça basit bir kullanımı vardır. Yazılım tek tıklama ile açılmakta ve kurulum gerektirmemektedir. Ayrıca işlemleri tek bir tıklama ile kolayca yapabilme yeteneğine sahiptir.

Yazılım açıldığında iki ana bölüm ile karşımıza gelmektedir:

1. Şifreleyeceğimiz Nesneleri Seçeceğimiz Bölüm;
2. Şifreleme Bölümü;

Nesnelerin Seçim Bölümü; Dosya Ekle, Klasör Ekle, Çıkart ve Temizle bölümlerinden oluşmaktadır. Şifreleme yapılacak nesne bu bölüm içerisinden seçilmektedir. Dosya veya Klasör Ekle içerisinden dosyayı veya klasörü göstererek şifrelenecek nesne tıklandığında şifrelemek istenilen dosya yada klasör içindeki nesneler seçim bölgesinde görünür. Yazılım Klasör şifreleme yeteneğine henüz sahip olmasada klasör içerisindeki verileri şifrelemektedir. Yani başka bir deyişle; yazılımın şifrelediği nesne klasörün kendisi değil, içindeki verilerdir. Çıkart sekmesi, seçili olan şifrelenecek verilerin içerisinden istenmeyen herhangi birisini çıkartmaya yarar. Listeyi Temizle sekmesi o an seçim bölgesi içinde olan tüm nesne veya verileri temizler. Yazılım ayrıca kaç adet seçilmiş veri varsa alt bölümde bilgisini verebilmektedir.

Şifreleme bölümü; Seçilen verileri şifrelemek oldukça kolaydır. Anahtar seçeneğinin karşısında bulunan
haneye istenilen şifre girilip Doğrula seçeneğinde girilen şifre tekrar yazılıp doğrulandıktan sonra Şifrele sekmesine tek bir tıklama ile bütün veriler şifrelenmektedir. Şifreleme yapmak için verilerin tek tek şifrelenmesine gerek yoktur. Ne kadar veri seçilirse seçilsin yazılım bunu tek tıklama ile şifreleyebilmektedir. Ayrıca yazılım şifrelediği bir veriyi kesinlikle tekrar şifrelememektedir. Şifrelenen verilerin şifresini çözmek için ise verilerin veya klasör yada dosyanın yerini göstermek ve şifreyi yazdıktan sonra Şifre Çöz sekmesine bir kez tıklamak yeterli olacaktır. Bilgi Al sekmesi işlem bölümünde bulunan dosyaların şifreli olup olmadığına bakar ve veriler hakkında bilgi verir. Yazılımın Gösterme sekmesi yazılan şifreyi kapatma ve tekrar tıklanıldığında ise açık olarak gösterme yeteneğine sahiptir.

EDİTÖR NOTU: İşte size tamamen Türk yapımı gerçekten nefis bir yazılım. Hatasız şifreleyebilme yeteneği, 128 bit algoritma kullanması, şifrelemeyi verinin kendi üzerinde yapabilmesi,şifrelediği bir veriyi tekrar şifrelememesi, küçük boyutuna rağmen önemli işler başarabilmesi ve tamamen ücretsiz olması gibi özellikleriyle kendi kategorisinde başarılı bir Türk yazılımı.



Şifreleyici indir ( Download )


İndirme Notu :Şifreleyici Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Şifreleyici program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
High Power Encryption
Password Generator
Ashampoo Privacy Protecto
ASP/Verify
File Locker
Didyma
HashOnClick
Super Folder Lock Expert
System Lock
ZipPassword
Folder Vaccine PC
Jammer
GNU Privacy Project
Windows Hider Pro
AES Password Manager
Şifreleyici
The Password Vault
Advanced Encryption Packa
Advanced Intuit Password
SafeBit
Advanced Office Password
VSC Veri Gizleme
Proactive Security Audito
ZIP Password Finder
Proactive System Password
Robert`s Shutdown
Network Password Manager
Advanced ZIP Password Rec
Gu®Soft Resim Kaydedici
Advanced ACT! Password Re
Klasör Gizle
Asterisk Password Recover
Advanced Outlook Password
Z-Crypt
Chat Encrypter Pro
Dosya Şifreleyici
Advanced File Encryptor
Protect Folder Plus
ABI-Coder
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi