Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Åžu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Tüp Dağıtım Programı indir → Araçlar ÇeÅŸitli

Tüp Dağıtım Programı





Tüp Dağıtım Programı Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması:İşletmelerin dolu/boş/emanet tüplerini ve diğer(dedantör, hortum vs.) stoklarını, tanımlanan depolar arası mal hareketlerini, Abone/esnaf/bayi gruplamalı cari kart yapısıyla ve çok işlevli sipariş modülüyle takip edip, raporlarının ekran/yazıcıdan alınmasını sağlar.

Programın İçerdiği Modüller
Stok Kartları: Depozit, LPG gaz ve diğer(dedantör, hortum) ürünler tanımlanıp fiyat/miktar takibi yapılır. Aylık satışların durumu bir tuşla izlenebilir. Depo,dükkan ve araçlar arasında mal transferi, takibi, emanet takibi, istenildiği anda hangi depoda ne kadar tüp olduğu görülüp, tüpün müşteriye varana kadar ki yer değişimi adım adım izlenebilir. Sınırsız depo tanımlanabilir. Stok listesi, miktarları, envanteri, kritik seviyeleri, eksi stoklar, fiyat listeleri, emanet listeleri, depo stok seviyeleri, toplam tüp raporu, emanet hareketleri raporları bu modülde yer alır.
Cari Hesaplar: Abone, esnaf, bayi gruplamasıyla etkin cari kart takibi yapılır. Aylık satışların miktarı/tutarı bir tuşla izlenebilir. Cari hareketleri, ürün alımı, ödeme(peşin,veresiye) takipleri ve borç alacak durumları izlenir. Cari hesap durumları, borçlu/alacaklı hesaplar, telefon/adres listesi, hesap hareket raporu, tüp almayanlar listesi, emanet tüp takip cetveli raporları bu modülde yer alır. Cari hesapta kullanılan mahalle/köy, sokak, semt/ilçe bir kez tanımlanır, depodan araca toplu yükleme bu sayede kolaylaşır. Belirlenen mahalle vs. göre raporlara yine bu modülden ulaşılır.
Sipariş Hareketleri: Sipariş girişleri her güne göre yeni kart açılarak oluşturulur. Bu kart sipariş saati, cari kodu, ürün kodu, miktarı, tutarı, ödeme yapıldı/yapılmadı ve verilecek ürünün o andaki durumu (araçta, teslim vs.) başlıkları altında toplanır. Burada gelen sipariş tek bir tuşla karta işlenir. Alınan siparişler işaretlenerek (toplu işaretleme mümkün, örn: aynı mahalledekiler) seçilen araca yüklenir. Bu işlemin ardından otomatik olarak tüp sipariş fişleri yazıcıdan alınıp araca verilir. Araçlar teslimattan döndüğünde, araçta gözüken tüpler durumlarına göre teslim/iptal/ödeme alındı konumuna geçer. Tüm bu işlemler cari hesaplara ve stoklara da yansır bu da depoların tüp miktarlarını etkiler. İşlemler geri alınıp iptal edilebilir. İstenildiği anda tüpün bulunduğu yer sipariş ekranından çıkmadan görülebilir, müşteri ile ilgili ayrıntılı bilgi alınabilir. Tüm bu sayılanlar tek ekranda işlevsel tuşlarla yapılır. Bekleyen siparişler, araçta bulunanlar, teslim edilenler, iptal edilenler, araç sipariş listesi gibi ayrıntılı raporlar alınabilir.

Ayrıca cari kartlardan bağımsız adres/telefon/etiket modülü, her yerden çağrılabilen aktif not ekranı, hesap makinası modülü de programda mevcuttur.

Önemli Not: Yazılımın kurulumu DOS tabanlı olduğu için farklıdır. Kurulum aşamalarını buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.



Tüp Dağıtım Programı indir ( Download )


İndirme Notu :Tüp Dağıtım Programı Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Tüp Dağıtım Programı program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
CookDojo Home Edition
Menuet OS
Screensaver XP
Stellarium
Win Nanny
EBook Builder
Specrem
Personal Alarm Clock
DeskTool
Wintergate Audio FX
TSP Pro Teknik Servis Pro
WLM Nick Fabrikası
MoneyRecovery
SpyderBAR
AP Guitar Tuner
ZoneTick World Time Zone
Toolbar Studio
Adobe Reader
ReadPlease 2003 Plus Upgr
Cover Me
Seçim Programı
ClockMan95
ZilSet
FileMaker Key
CapsWiz
Foxit PDF Reader
RJH Extensions
Zamanlı PC Kapama
Okul Network (ON) Ä°lköÄ
Adobe SVG Viewer
12Ghosts Replace
Bayzun My Case
HotKey CD-Eject
Sleep Timer
Solid Converter DWG
TypeRecorder
PrimoPDF
Korg Pa80 Operating Syste
Word to PDF Converter
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi