Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:151 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Promek Taksitli Satış Programı indir → Araçlar Çeşitli

Promek Taksitli Satış Programı





Promek Taksitli Satış Programı Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması:Taksitli satış yapan işletmelerdeki cari hesapların takibi, otomatik taksitlendirme, senet basımı, günlük kasa işlemleri, eski müşterilerin arşivlenmesi, vadesi dolanlara otomatik mektup gönderilmesi ve adres etiket basımı gibi işlemlerin, bilgisayarda takibini ve raporlarının ekran/yazıcıdan alınmasını sağlar.

Programın İçerdiği Modüller
Cari Kartlar: Bu modülde cari bilgilerin girilmesinden sonra , bir tuşla taksitlendirme penceresinden taksitler oluşturulup cari karta aktarılır. Tek ekranda, hem cari bilgiler hem de hareketler görülebilir. Bu çok işlevli modülde yine cari ekstre, tek senet ve tüm senetler dökülebilir, senetler hazır forma basılır, form yoksa bilgisayar tarafından oluşturulan senet formuna yazdırılır. Müşteriden ödeme bir tuşla otomatik alınır, aynı zamanda kasaya da aktarılır. Bu modül kasa ile entegre çalışır. Tüm senetlerde değişiklik için yada birden fazla mal alımı durumunda, program otomatik olarak eski senetleri bulup üzerlerine yeni senetleri ekler veya eskilerini de iptal edip yeni bir senet yapısında tekrar otomatik taksitlendirir. Taksitlendirme de vade hesabı ortalama gün veya banka hesabına göre seçilebilir. Ayrıca müşteriler hakkında özel kodlama yapısı (düzenli ödeme yapıyor, kara liste vs.) oluşturulabilir.
Kasa Defteri: Bu modülde işletmenin günlük kasası tutulur. Tanımlanan kasa kodlarıyla (elektrik, kira, eleman giderleri vs.) kasaya peşin girişler yada çıkışlar yapılabilir. Özel bir kod yapısıyla da kasadaki çekler, dolar - mark gibi yabancı paralarda kasada takip edilebilir. İki tarih arası kasa durumu raporlanabilir. Girilen bilgiler program tarafından ertesi güne devir olarak aktarılır ve ekranda dünkü kasa mevcudu olarak gözükür. Kod yapısında sınırlama yoktur. İstenildiği kadar kod tanımlanabileceği gibi sonradan kodda yapılan değişiklik tüm kasa kayıtlarına yansır. Ayrıca cari bölümden gelen peşinatlar kasada gözlenir.
Arşivleme: Hesabı sıfırlanmış müşterilerin cari kayıtları ve taksitleri bu modüle aktarılıp arşiv olarak saklanabilir. Müşteri ileride yeniden geldiğinde ise otomatik olarak kayıt yine aktif edilebilir.
Raporlar: İki tarih arası/günlük kasa raporu,
İki tarih arası/vadesi dolan tek/tüm müşterilerden alacak raporları,
İki tarih arası tek/tüm müşterilere yapılan satış raporu,
Müşterilere verilen özel kodlarla ilgili rapor (kara liste raporu)
Belli tarihi geçenler/vadesi dolanlara uyarı mektubu ve adres etiketi raporları.
Servis: Bu bölümde dosyalarda herhangi bir nedenle oluşabilecek hatalar otomatik olarak düzenlenir, firma parametreleri, ekran koruyucu ayarları, hazır senet formu ayarı ile girişte/güvenlik şifresi ayarları yapılır.

Önemli Not: Yazılımın kurulumu DOS tabanlı olduğu için farklıdır. Kurulum aşamalarını buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.



Promek Taksitli Satış Programı indir ( Download )


İndirme Notu :Promek Taksitli Satış Programı Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Promek Taksitli Satış Programı program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Adobe Reader
Digital Pen
Cool PDF Reader
Multiple PDF Printer
FileMaker Key
Ticari Paket Seti
Foxit Reader Pro
Clipomatic
Mobilator
Puan Tablosu
Cd-Lock
Ercom PTS
SpyderBAR
4WomenOnly
MasterSplitter
Resmi Gazete
Hızlı HDD Aç
Mouse Trap
DeLiDoLuNeT Tarihte Bugü
Adult Photo Blanker
(YK) Faloloji
ClockMan95
FontPage
Password Reveal
HTMLAsText
PersInfo Personel Kayıt
Mini Kontrol
PDF SpeedUp
Earth Explorer (Windows v
Microsoft IntelliType Pro
Resmi Gazete Arşivi
MaxCell TR
TextToPDF
ZilSet
Şifreci
TalkingBuddy
Active Captions
Pa1X Operating System
BT Remote 2000
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi