Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:153 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ticari Paket Seti indir → Araçlar Çeşitli

Ticari Paket Seti





Ticari Paket Seti Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması: Ticari işletmelerdeki stok, cari, fatura, çek-senet, banka, kasa, teklif gibi işlemlerin bilgisayarda takibini ve raporlarının ekran-yazıcıdan alınmasını sağlar.

Programın İçerdiği Modüller:

Stok: Stoklarla ilgili bilgilerin ve stok raporlarının yer aldığı bölümdür. Her mal için istenilen döviz cinsi kullanılabilir. Alış fiyatı, satış fiyatı girildiğinde faturaya otomatik aktarılır. Stok birimi istenildiği gibi tanımlanabilir, bunun yanı sıra 2. ve 3. yan birim de tanımlanabilir. Toplu fiyat değişiklikleri, stok listesi, stok durumu-envanteri, kritik seviyeler, eksi stoklar, fiyat listeleri, satış sıralaması gibi raporlar bu bölümde yer alır. Ayrıca stokların aylara göre giriş-çıkış hareketleri yıllık tablo halinde alınabilir.
Cari: Alıcı-satıcı hesaplarının girişlerinin-takibinin yapıldığı bölümdür. Her müşteri için ayrı olarak iskonto-vade farkı, kredi limiti, risk limiti ve ödeme opsiyonu tanımları yapılabilir. Cari hesap durumları, borçlu-alacaklı hesaplar, cari hareketler, nakit hareketleri ve adres listesi gibi raporlar bu bölümde yer alır. Ayrıca hesapların aylara göre borç-alacak durumları yıllık tablo halinde alınabilir.
FaturaAlış-satış faturaları ile bunların iadelerinin girildiği bölümdür. Bu bölüm stok, cari ve kasa bölümleriyle entegre olarak çalışır. Her mala ayrı iskonto tanımlanabildiği gibi toplu fatura iskontosu-masraf da tanımlanabilir. Toplu fatura yazdırılabilir. Cari koda göre iki tarih arası satış-alış fatura listeleri bu bölümde yer alır.
Çek ve Senet: Firmanın kendi-müşteri çek-senet takibinin yapıldığı bölümdür. Cari hesaplar ve banka bölümüyle entegre olarak çalışır. Girilen çeklerin-senetlerin durumları, (portföyde, ciro edildi) kart yapısı sayesinde aynı anda izlenebilir. Sıra çek-senetler, kopyalama yöntemi sayesinde kolayca girildiği gibi, çok işlevsel otomatik taksitlendirme bölümü de mevcuttur. Ciro, tahsil, protesto gibi işlemler ile, bu işlemleri geriye almak tek tuşla yapılabilir. Portföydeki çek-senet`ler ve firmanın kendi çekleri ile tahsildeki çekleri ile ilgili raporlar bu bölümde yer alır.
Banka: Firmanın çalıştığı bankalar bu bolümde tanımlanır. Tanımlanan bankalar ile yapılan çek-senet-nakit işlemleri banka kartlarına işlenir. Çek-senet modülüyle entegre olarak çalışır. Banka hesap durumları ve iki tarih arası banka hesap hareketleri ile ilgili raporlar bu bölümde yer alır.
Kasa: Firmanın günlük kasa işlemlerinin takibini yapabileceği bölümdür. Aylık kasa durumu, iki tarih arası kasa hareketleri-kasa toplamları ile devirsiz kasa toplamları raporları bu bölümde yer alır.
Fihrist: Firmanın kendi müşterileri dışında kişilerin adres ve telefon bilgilerini takip ettiği bölümdür. Telefon-adres listesi, etikete yazılacaklar-yazılmayacaklar raporları ile adres etiketi yazdırma raporları bu bölümde yer alır.



Önemli Not: Yazılımın kurulumu DOS tabanlı olduğu için farklıdır. Kurulum aşamalarını buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.



Ticari Paket Seti indir ( Download )


İndirme Notu :Ticari Paket Seti Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ticari Paket Seti program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
e-XPLoDeR Half-Life Bot
Tüp Dağıtım Programı
Professional Ajanda
Sonic PDF Creator
Yeşil Kart Takip
Partner Pro
Label Magic (Label Maker
Biorhytm
iDump
Quote on Table
OrCAD
Gift FastTrack (P2P Yamas
MaxCell TR
Pa55Tr Operating System
PaperCut Quota
Hair Pro
Power Tab Editor
Quick Extract
Kimlik Bildirim Programı
Macro Wizard
ExpressPCB
Effects Library for Power
Fenerbahçe Guide
Advanced Find and Replace
Desktop Guitarist
ReadPlease 2003 Plus Upgr
QCL Player 2.4
Multiple PDF Printer
VirtualCamera 0.9.0.0530
Word to PDF Converter
1-More WebCam
Türkçe Karakter
ASCIIvalues
EğriÇiz
Google Earth
Akınsoft Rapor Gösteric
SQL2000Print
X-Shot 2002
Flash Admin
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi