Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Åžu Anda Online:167 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Okul Network (ON) 2000 Lise Programı indir → Araçlar ÇeÅŸitli

Okul Network (ON) 2000 Lise Programı





Okul Network (ON) 2000 Lise Programı Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması:
Ortaöğretim kurumları sınıf geçme / alan seçmeli sistem yönetmeliğini kullanan tüm lise ve dengi okullar için hazırlanmıştır.

Öğrenci kayıttan diplomaya kadar olan tüm işlemler; birden fazla okul bilgisi tatubilme, aynı anda öğrencinin sorunlu derslerini, devamsızlığını ve önceki yıl ortalamalarını görme, kullanıcı yetkisi sınırlama, öğrencilerin resimleri ile takibi, devamsızlığı 4 değişik şekilde (Günlük, şube, genel tablo şekillerinde) girebilme, veliye devamsızlık uyarı mektubu, nakil/öğrenim belgesi, öğrenci belgesi, öğrenci sevk kağıdı, kayıt zarfı, kütük defteri, nüfus cüzdan sureti, diplomasını kaybedenlere mahsus belge yazdırma, isteğe göre belge düzenleyebilme, otomatik sınıf ve şube yükseltme, yükseltme sınavına girecek öğrencilerin tespiti, yükseltme sınavı sonuç çetelesi, yükseltme sınavı not çizelgesi, sınırsız sorumluluk açabilme, dönem bazında sorumlu geçen öğrencilerin otomatik takibi, sınav sonuç ilan çizelgeleri, alanlara kaynaklık eden ders ortamları listesi, okul öğrenci (Kız-Erkek) sayıları, okul başarı, şube başarı, öğretmen başarı, ders başarı durumlarına göre istatistik bilgisi alabilme ve yazdırabilme, isteğe göre rapor hazırlayabilme, karne ve ara karne yazdırma, takdir teşekkür listesi ve formu, sınıf geçme defteri form liste, devamsızlık defteri form liste, diploma almaya hak kazananlar listesi, diploma basımı, diploma defteri form liste, toplu öğrenci arşivleme, arşivden öğrenci çağırma, vb...

Aynı programda birden fazla okul yönetimi:
Mikom ON 2000 birden fazla okulun bilgisini aynı programda tutabilme imkanı sağlamaktadır. Bu okullar için ortak kullanılan bilgiler, sadece bir kez girilerek zaman kaybı önlenmektedir.

Kullanıcı bazında güvenlik sistemi oluşturabilme:
Kullanıcıların yetkileri yönetici tarafından belirlenir. Programın tüm menüsü yöneticinin isteği doğrultusunda kullanıcıya kısıtlanabilir. Örneğin kullanıcının öğrenciye not girişi engellenebilir. Programlarda bilgi girişi, bilgi düzeltme veya silme işlemleri kısıtlanabilir.



Okul Network (ON) 2000 Lise Programı indir ( Download )


İndirme Notu :Okul Network (ON) 2000 Lise Programı Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Okul Network (ON) 2000 Lise Programı program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Partner Pro
CHM2PDF Pilot
AKINSOFT Octopus FiyatMat
PicPackager (With Java)
Sinyal Analizörü
Patent3000
iDump
eXPert PDF Reader
Sonic PDF Creator
QuickWiper
PersInfo Personel Kayıt
Para Dönüştürücüsü
Åžifreci
True BoxShot
eDetective
Express CD-Ejector
Bayzun Kur Takip
SofraPro Yemek YazılımÄ
Mini Kontrol
BullZip PDF Printer
Print2PDF Server Edition
Microsoft Windows Journal
CD-Cover
Bio-Rhythms
Easy Phonebook
Resmi Gazete ArÅŸivi
Çocuğumun Gelişimi
Macro ToolsWorks Standard
Takvim
Copernic Summarizer
HotKey CD-Eject
The Castle SplitImage
Startup Manager
A-PDF Number
Advanced Woman Calendar
HTMLAsText
MaxCell TR
File Spliter
BeInSync
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi