Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Åžu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

File Spliter indir → Araçlar ÇeÅŸitli

File Spliter





File Spliter Editör Açıklaması:
File Spliter Türkçe ismi ile söylendiğinde dosya parçalama anlamına gelmektedir. Bu programı amacı ismininde belirttiği gibi dosyaları bir kaç parçaya bölmenize yarar. Genelde başımıza sık gelen olaylardan birisi 10 MB dosyayı diskete sığdıramamamız ve 10 MB dosya içinde bir CD harcamanın bize makul gelmemesidir. File Spliter sizi bu dertten kurtarabilecek kullanımı basit ve küçük bir yazılım. Örneğin; Elinizde 10 MB bir dosya var ve siz bunu diskete yazamıyorsunuz aynı zamanda CD`ye yazmakta makul gelmiyor bu durumda File Spliter programı açarak istediğiniz kriterlere göre dosyayı parçalayabilirsiniz.

Kullanımı:
File Spliter programını bilgisayarınıza innDirdikten sonra gelen zip dosyasını açıyorsunuz programı sık kullandığınız bir yere çıkarıyorsunuz.
Sonrasında bölmek istediğiniz bir dosya olduğu taktirde File Spliter`ı açıyorsunuz ve "File to Split" yazısının altındaki boş kutunun sağındaki "..." işaretine tıklıyorsunuz. Burada parçalamak istediğiniz dosyanın yerini buluyorsunuz ve "Aç" diyerek dosyayı programa yerleştiriyorsunuz.
Dosyanın bölüneceği yeri seçmek için "Save Split Parts to Different Folder" bölümünün sağında bulunan "..." kutucuğuna tıklıyorsunuz. Dosyanın parçalandıktan sonra nereye kaydedilmesini istiyorsanız orayı seçiyorsunuz. Bu durumda dosyanın parçalanacağı yer olarak masaüstünde yeni bir klasörün içine kaydetmenizi tavsiye ederim böylece kolayca ulaşabilirsiniz.
Yukarıdaki iki işlemi tamamladıktan sonra programın "Orginal Size(Orjinal Boyutu)" KB, MB, GB cinsinden belirlenecektir.
Parçalama işlemine geçmeden dosyanızın bir parçasının maksimum kaç parça olabileceğini en küçükten en büyüğe göstermektedir. Bu bölümde kaç parça olacağını seçtikten sonra "Split File" tuşuna basıyorsunuz ve parçalama işlemi belirlediğiniz yere başlıyor. İşlem tamamlandığında "Split File, Done!!" şeklinde bir uyarı geliyor ekrana bu uyarıya "OK" diyerek parçalama işleminin tamamlandığını onaylıyorsunuz. Böylece işlem bitmiş oluyor artık seçtiğini dosya seçtiğiniz kriterlere göre bir kaç parça halinde. Dosyayı bölme işleminiz tamamlandığında dosyayı böldüğünüz yerde tekrar birleştirebilmeniz için kırmızı bir simge oluşturuyor. Bu simge tekrar birleştirme dosyasıdır. Örneğin ben testimde dosyayı ikiye böldüm ve sonuç olarak oluşan dosyalar şöyleydi;

dosya.000 (bölünmüş dosyanın 1.parçası)dosya.001 (bölünmüş dosyanın 2.parçası)
dosya.ini (tekrar birleÅŸtirme bilgisi)
dosya.exe (tekrar birleştirme dosyası)

Parçaladığınız dosyaları birleştirmek istediğinizde öncelikle parçaladığınız dosyaları bir klasörde topluyorsunuz daha sonrasında programın kendi oluşturduğu kırmızı simgeye tıklayarak birleştirme işlemini başlatıyorsunuz. Parçalanan dosyayı birleştirme işlemi tamamlandığında "Finished Ok" şeklinde bir kutu geliyor karşınıza ve kutunun içinde birleştirme tamamlandı diye belirtiyor. Bu uyarıya "Tamam" dedikten sonra birleştirilmiş dosyanızın oraya yerleştirildiğini görebilirsiniz.

Üreticisi olan J.M Falcao programı ilk çalıştırdığınızda programın kullanan kişilerin görmesi için not yerleştirmiştir. Bu not; "Programı beğendiyseniz mail atınız ve bize destek olunuz." Desteklerinizi bir tür bağış olarak almaktadır. Bu yazı size çıktığında eğer destek olmak istemiyorsanız "No, thanks" tuşuna basarak programı ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer destek olmak istiyorum tuşuna tıklarsanız destek sayfasına yönlendirilirsiniz.

YodaJedi`nin Notu: Yazılımın yapabileceği parçalama ve birleştirme işlemini kendim test ederek size anlattım. Yukarıdaki anlattığım yönergelere uyarak programı kullanırsanız her türlü dosyanızı parçalayabilir ve tekrar birleştirebilirsiniz. Program tamamen ücretisiz olmakla beraber oldukça küçük bir yazılımdır. Ayrıca programın içinde yardım alabileceğiniz bir "Help" dosyasıda bulunmaktadır. Yazılımın üreticisine göre program Windows 95 ve 98`de en fazla 4GB dosyayı parçalayabilmektedir. Windows 98`in üst işletim sistemlerinde 12GB dosyalar üzerinde test edilmiş ve başarıyla parçalanıp birleştirilmiştir. Programın mp7indir.com`daki resminde programın ve parçaladıktan sonra görünen dosyanın resmini aktarmaya çalıştım. Burada bulunan açıklama tamamen YodaJedi tarafından yapılmıştır, mp7indir.com dışında herhangi bir siteye kopyalanması kesinlikle yasaktır. İyi kullanımlar dileriz.



File Spliter indir ( Download )


İndirme Notu :File Spliter Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com File Spliter program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Cool PDF Reader
Sky Charts
Advanced Woman Calendar
FontPage
SQL2000Print
Okul Network (ON) Ä°lköÄ
YeÅŸil Kart Takip
Advanced Excel Select
CDSpace
MS DUN 1.3 and Winsock 2
Bayzun My Case
Mobilator
ShowPass
Sonic PDF Creator
ListMaker
Büyük Türkiye Projesi
Agelong Tree
Netcam Watcher Profession
Windows XP Setup Simulato
Flash Capture
ActiveLaunch
Togglemouse
Default Printer Changer
Solid Converter PDF
Win Nanny
Blogger For Word
Öğrenci Özlük ve Aida
ZoneTick World Time Zone
PDF Converter
Çocuğumun Gelişimi
Palette Spy
DeLiDoLuNeT Tarihte Bugü
Yemek Tariflerim
AppSounds
Grafik Çiziyorum
SofraPro Yemek YazılımÄ
Türk Araçları
Oto Kapan
Convert Word to HTML
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi