Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Agelong Tree indir → Araçlar Çeşitli

Agelong Tree





Agelong Tree Editör Açıklaması:
Birçok insan ailesinin kökenini ve akrabalık ilişkilerini merak eder. Ataları hakkında araştırma yapıp, onları ve akrabalık ilişkileri hakkında bilgi öğrenmeye çalışır. Bu öğrenilmiş bilgilerin derli toplu bir halde ve bilgisayar ortamına aktarılması hem işinizi kolaylaştırır hem de hızlı ve pratik yoldan düzenleme yapmanıza olanak sağlar.

Agelong Tree programı, modern bilgi teknolojisini kullanarak girmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda bir soy ağacı oluşturmaya yarar. Tüm akrabalık ilişkilerini ölenler ya da halen yaşayanlar olarak bir tablo içinde şeceresini çıkartır.
Agelong Tree bilgisayar programı ile aile ağacını kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Programa şu bilgileri girebilirsiniz: Adı, soyadı, orta adı, doğum yeri, doğum tarihi, ikametgah, evlilik tarihi, nişanlılık tarihi, evlatlık bilgileri, eğitim, askerlik, iş, ölüm, boşanma, gibi çeşitli bilgilerin girilmesi yanında özel kategorilerde eklenebilir. Programın içinde resimler, sesler ve metinler bu yapı içinde depolanabilir. Kişi hakkında genel bilgilerin girilmesi yanında resim ekleme de yapılabilir. Her oluşturulan kişiye ait bir kart içinden o kişiye ait her türlü bilgiye erişebilirsiniz. Bu oluşturulan bilgiler doğrultusunda soy ağacı yapısı kolay bir şekilde oluşturulabilir.

Soy ağacı kişi ve bu kişilerin beraberindeki olaylara dayanarak yapılır. Seçilmiş kişiden yola çıkarak bir yapı inşa edilebilir. Seçilmişten ataya ya da atadan başlayarak en son ferde ulaşılabilir. Bunun içinde girmiş olduğunuz veriler doğrultusunda büyük baba/anne, anne/baba, çocuklar, amca, dayı, teyze, hala, kuzen, yeğen gibi tüm akrabalık ilişkileri gösterilebilir. Oluşturulan bu şecereyi de yazdırabilirsiniz.

Programın anahtar unsurlarından biri de olaylardır. Bir kişinin hayatı içinde bir sıra olay meydana gelebilir (doğum, evlilik, ölüm gibi). Standart olay türleri oluşturup ve diğer bir takım olayları da kendi hayatınız içine katabilirsiniz. Her olay bir ya da birden fazla katılımcıya sahip olabilir.

Örneğin: Doğum olayında üç standart katılımcı vardır. Olaydaki rolleri; yeni doğmuş bir çocuk, anne ve babadır. Bir olay ve diğer katılımcıların rollerini sınırsız
katılım sayısıyla ekleyebilirsiniz. Örneğin: Bir şahit gibi.

Listedeki tüm kişileri çeşitli ölçütlere göre süzebilirsiniz. Örneğin: İstanbul`da yaşayan ya da belli tarihte doğanlar gibi. Tüm kişilerin listede istatistiğini alabilir ve seçili kişi ya da kişilerden soy ağacı oluşturabilirsiniz.
Yapmış olduğunuz veritabanını kendi dosyası halinde kaydedebilir (.atd), ZIP arşiv olarak kaydedebilir ve arşivden geri yükleyebilirsiniz. XML ve Gedcom dosya olarak dışarıya verebilirsiniz/kaydedebilirsiniz. Program içinde yer alan `Studbook/Soy ağacı kaydı` ile bağlı bilgiler hakkında bir nesil oluşumunu görebilirsiniz.

Bilgi nesiller boyunca düzenlenmiş, ilk nesil en eski ata hakkında metin bilgileri içerir; ikinci nesil onun ya da çocukların sürece katılması şeklinde bir metin bilgisi olarak depolanır.

Kısıtlama
Programın kayıtsız sürümünde sadece 40 kişinin kaydı yapılabilir.

Programın fiyatı ise 39.95$`dır.

Türkçe kurulum hakkında kısa bilgi:
Programın daha önceki sürümünü Türkçeye çevirmiştim. Fakat önceki sürümle bu sürüm arasında bazı farkların bulunması ve ayrıca dosya yapısınında farklı olması yüzünden eski sürüme ait Türkçe dil dosyası bu sürümde çalışmıyordu. Bu konuda çok sayıda e-ileti alınca bu yeni sürümü de Türkçeye çevirdim.
Bu sayede programı daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Eski sürüme ait dil dosyası bu sürümde çalışmayacağından sadece yeni sürümle birlikte bu yeni Türkçe dil dosyasını indirip gerekli yere kurduktan sonra programı Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Yamayı kurmadan önce program kapalı olmalıdır. İndirdiğiniz RAR dosyası içinden çıkardığınız dosyaya tıkladığınızda EXE olan kurulum başlayıp, yamayı kurabilirsiniz. Yama varsayılan olarak
C:Program FilesAgelong Tree 3lang dizine kurulur. Eğer programı başka bir yere kurduysanız `Gözat` tan kurulu yeri seçip, oraya yükleme yapmalısınız.
Programı açtığınızda araç çubuğunda bulunan `Options` > `Language` den `Turkish/Türkçe` yi seçtiğinizde program Türkçe olur.

Bu programın Türkçe yaması mp7indir.com editörü Ali K. tarafından yapılmıştır. İnnDirmek için tıklayınız



Agelong Tree indir ( Download )


İndirme Notu :Agelong Tree Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Agelong Tree program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Partner Pro
Help Creator
Asistan
ProMedia
Document2PDF Pilot
1-More WebCam
Okul Network (ON) 2000 Li
Zero Assumption Digital I
Advanced PDF Password Rec
Win Nanny
Netpas Distance
Büyütecim
Thumber
12Ghosts WinControl
QCL Player 2.4
BiromSoft Calculator Skin
Earth Explorer (Windows v
CookDojo Home Edition
Bugzilla
Advanced eBook Explorer
BiyoTürk Protein Decoder
Patent3000
CDSpace
eXPert PDF Reader
Agelong Tree
Quick ShutDown
Password Reveal
ExcelEverywhere for Java/
Soft-haus Solutions Calle
EBook Builder
Windows XP Setup Simulato
The Logo Factory
WinKeySim
GameWatch
TreePad SAFE
Hızlı HDD Aç
ÖSS 2006 Puan Hesaplama
Zamanlı Kapama
Yeşil Kart Takip
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi