Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

MISPBO Biorhythms indir → Araçlar Çeşitli

MISPBO Biorhythms





MISPBO Biorhythms Editör Açıklaması:
Bu yüzyılın başlarında, Dr. Hermann Swoboda ve Dr. Wilhelm Fliess, hastalarının psikolojik incelemelerinde kullandığı istatistik bilgi ve raporlarından yola çıkarak özdeş bazı ritimlerin farkına vardılar. İnsanların fiziksel, duygusal ve zihinsel durumlarının aktif ve pasif evrelerini gözlemleyerek, bu gözlemlerin ışığında biyoritimlerin temel prensiplerini ortaya koydular.

Biyoritim teorisi bize doğumumuzla başlayan ve hayatımız boyunca devam eden üç farklı biyolojik evreden etkilendiğimizi ifade eder: Fiziksel değişim eğrisi 23, duygusal değişim eğrisi 28 ve zihinsel değişim eğrisi ise 33 günlük periyotlara sahiptir.

Herhangi bir evre yatay çizginin üstünde iken (pozitif evre), buna karşı gelen alanda (fiziksel, duygusal veya zihinsel) kendimizi güçlü hissederiz. Eğer bu bir fiziksel pozitif evresi ise, bedensel olarak kendinizi iyi hissedersiniz. Örneğin, sportif bir hareket yapmanız gerekiyorsa vücudunuz daha esnek olacaktır. Eğer bu duygusal pozitif evresi ise, kendinizi iyi bir ruh hali içinde hisseder ve diğer insanlarla kontaklarınız son derece pozitif olur. Eğer bu zihinsel pozitif evresi ise, düşünceleriniz kuvvetli ve görüşünüz keskin, olaylara konsantrasyonunuz daha kolay, birçok fikir ve kavrayışla dolu olursunuz.

Değişim evresi yatay çizginin altında iken (negatif evre), buna karşı gelen alanda kendimizi zayıf veya güçsüz hissederiz. Eğer bu bir fiziksel negatif evresi ise, kendinizi güçsüz ve halsiz hissedersiniz; eğer bir duygusal negatif evre ise, kendinizi dertli, mutsuz ve keyifsiz hissedersiniz; eğer bir zihinsel negatif evre ise, düşünceleriniz bulanık ve konsantrasyon zordur.

Değişim eğrisi orta çizgiyi kestiği zaman, bu karşı gelen alanda bir kritik gündür ve eğer aynı anda iki eğri orta çizgiden geçiyorsa, bu oldukça kritik bir gündür. Fiziksel kritiklerin anlamı kendinizi bitkin ve tükenmiş hissedeceğinizdir. Bu günlerde fiziksel efor gerektiren hareketlerden kaçınmanız daha uygun olacaktır. Duygusal kritiklerin anlamı kendinizi hassas, alıngan, sinirli ve üzgün hissedeceğinizdir. Bu günlerde duygusal boşalımlara oldukça sık rastlanır. Çekişme ve fikir münakaşalarından kaçınılmalıdır. Son olarak zihinsel kritiklerin anlamı uyuşuk ve ağır bir düşünme yapısı içinde olacağınızdır. Çok fazla konsantrasyon gerektiren aktivitelerden uzaklaşmanız iyi olacaktır.

Biyoritimler, olaylar ve gelecek hakkında bilgi vermez. Sadece olayları anlamamıza yardımcı olurlar. Örneğin, bazı doktorlar ameliyatları, biyoritimlere bakarak planlarlar veya spor antrenörleri, bireysel antremanları, biyoritimlere göre ayarlarlar. İnanıp inanmamak tamamen size kalmış.

Program sayesinde biyoritimlerinizi ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. İsminizi, doğum tarihinizi giriyorsunuz ve biyoritminizi, grafiksel olarak görüyorsunuz. Takvimde, hangi günlerde biyoritminizin düştüğünü veya yükseldiğini, kritik günleri görebilirsiniz. Ayrıca burcunuzu da görebilirsiniz. İstediğiniz bir tarihteki biyoritminizi de görebilirsiniz.



MISPBO Biorhythms indir ( Download )


İndirme Notu :MISPBO Biorhythms Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com MISPBO Biorhythms program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
1 Click&Lock
Şifrelerim
Takvim
12Ghosts ProfileCopy
Tv Control Center 2000 Di
Txt2pdf
Pa1X Operating System
Modem Spy Phone Book
Microsoft Yeni Türk Lira
Kimlik Bildirim Programı
Google Earth Pro
eXPert PDF Reader
Akınsoft VTM Gold
PDF2EXE
ZilSet
Software Translator
Ovulation Calendar
RecallPlus (Windows XP/20
BT Remote 2000
Türk Araçları
Typing Tutor
Advanced PDF Password Rec
Pa55Tr Operating System
Resmi Gazete Arşivi
Bayzun Kur Takip
Adobe Reader (Türkçe)
Windows XP Setup Simulato
Internet Nimetleri
Advanced eBook Inscriber
Zero Assumption Digital I
MS DUN 1.3 and Winsock 2
The File Seeker
T.C. Karayolları Haritas
MISPBO Biorhythms
A-PDF PPT2PDF
Wintergate Audio FX
Visual Labels
Ambar Takip Programı
ÖSS 2006 Puan Hesaplama
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi