Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 27.04.2024 Åžu Anda Online:152 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Zip Genius Standart Edition indir → Araçlar ArÅŸivleme (Sıkıştırma/Açma)

Zip Genius Standart Edition





Zip Genius Standart Edition Editör Açıklaması:
Sıkıştırma programlarına para vermek istemeyenlerdenseniz ZipGenius’a bayılacaksınız. Çünkü WinZip’in yapabildiği hemen her şeyi yapıyor.

Bilindiği gibi Windows Me’den itibaren tüm yeni çıkan Windows sürümleri ZIP dosya desteğine sahip. ZIP dosyalarını açıp içerisindeki dosyaları kopyalayabiliyor, herhangi bir klasördeki dosyaları sıkıştırabiliyoruz.
Windows’un bu özelliği, çoğu kullanıcı için WinZip uygulamasının kullanımını gereksiz kılıyor. Buna karşın WinZip’in sunduğu ZIP dosyalarını EXE’ye çevirme, sağ tıklayıp sürükleyerek açma gibi pratik özellikler bazılarımızın WinZip’i tercih etmemize yol açıyordu. Buna karşın WinZip 30 gün içerisinde lisanslanmadığı takdirde 31. günde çalışmaz hale geliyor. WinZip’in sunduğu pratik özellikleri içeren başka bir uygulama arayanların fazla uzağa bakmasına gerek yok. ZipGenius ile ZIP, JAR, 7z, EAR, WAL (Winamp), WMZ, WAR, XPI, PK3, SQX, CAB, RAR, ACE, TAR, TAZ, TGZ, GZ, Z ve BZ2 uzantısını taşıyan sıkıştırılmış dosyaları açabilir, ZIP formatında arşivler oluşturabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunulan ZipGenius sağ fare menülerin nimetlerinden faydalanıyor ve arşivleri sağ tıklayarak açmanıza izin veriyor. Dilerseniz oluşturduğunuz herhangi bir arşiv dosyasının üzerine sağ tıklayıp EXE (SFX) haline getirebiliyorsunuz. ZipGenius’un diğer özellikleri arasında 4 GB’lık dosya desteği, görünüm değişimi, sıkıştırma oranı seçimi, Readme.txt dosyalarının otomatik açılması, ZIP dosyası tamiri, birden fazla arşivi sırayla açma, favori klasörler ve arşiv içinde arama gibi yetenekler bulunuyor.



Zip Genius Standart Edition indir ( Download )


İndirme Notu :Zip Genius Standart Edition Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Zip Genius Standart Edition program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
BitZipper
Zip Genius Standart Editi
Asoza Dosya SıkıştırÄ
ExtractNow
ZipitFast!
Rar Repair Tool
PowerZip
7-Zip
StuffIt Standard Edition
SFX Compiler
Universal Extractor
Zipzag
SmartDirCopy
CAM UnZip
ExpressZip
QuickZip
HJ-zip
ArcConvert
PowerArchiver 2007
Ultimate Zip
CoffeeCup Free Zip Wizard
Zip Office Classic
Acubix PicoZip
Xtreme Compressor
jZip
TurboZIP (Almanca)
WinRAR (Almanca)
Ace Zip
PoedSoft Archiver
ZipCentral
12Ghosts Zip2
UnPacker
ASPack
ZipMagic
WinZip
SimplyZip
WinRAR
Winzip Self-Extractor
WinAce
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi