Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Åžu Anda Online:143 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

jZip indir → Araçlar ArÅŸivleme (Sıkıştırma/Açma)

jZip





jZip Editör Açıklaması:
İşte size WinZip ve WinRAR`a alternatif bedava bir dosya sıkıştırma, paketleme aracı daha.

jZip popüler olan Zip, RAR, 7z, ISO, TAR, GZip, ARJ, CAB, BZ2 ve birçok sıkıştırma, paketleme programının dosya türünü tanıyan ve işleyebilen, güçlü yapılı, hızlı ve göze hoş gelen kullanıcı arayüzüyle kullanıcısına kendini rahat hissettiren bir program olarak piyasada rakipleriyle mücadeleye başladı bile.

Programın ilk sürümünü Temmuz 2007 de yayınlayan üretici; daha önce Igor Pavlov`un yaptığı 7-Zip programının teknolojisinden faydalanarak yaptığı bu programı, kişisel ve ticari tüm kullanım tarzları için tamamen ücretsiz olarak sunmaktadır.

Üretici; program içerisinde hiçbir süre sınırı, kullanım sayısı ve benzeri kısıtlama, reklam, casus yazılım, pop-up (istenmeyen açılan reklam pencereleri), trojan tarzı zararlı içerik bulunmadığını da garanti etmektedir. Zaten yaptığımız testlerde de böyle bir şeye rastlanmamıştır.

Yapılan testlerde; ücretli olan ve kullanıcısına her an kullanım ücretini hatırlatan bir WinZip kadar performanslı olduğu, Winrar kadar olamasa da ücretsiz bir sıkıştırma yazılımından beklenenden fazlasını verdiği görüşündeyim.
Zira piyasadaki sıkıştırma programlarının çoğunu kullanmış biri olarak her birinin farklı olumlu ve olumsuz yönlerini gördükçe bir önceki paragrafta yazdığım şeyin bir program için o kadar kolay söylenecek bir şey olmadığını da belirtmek isterim.

Programın Kurulumu :
Programın kurulumu ve kullanımı oldukça basit olup; indirdiğiniz kurulum paketine çift tıkladığınızda gelen yönergelerde Next (İleri) butonuna tıklayıp, kullanım sözleşmesini onaylayıp, 2-3 tıkla kolayca kurulabilmektedir. Ardından da sisteminizi yeniden başlatmaya gereksinim duymadan hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

NOT : Programı kaldırdıktan sonra dosya uzantıları ve simgelerinin görünmesi ile ilgili sorun yaşayanlar buradaki videoyu indirip seyrederek faydalanabilirler.



jZip indir ( Download )


İndirme Notu :jZip Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com jZip program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
WinNavigator
Winzip Self-Extractor
ZipMagic
QuickZip
SmartDirCopy
ZipScan
12Ghosts Zip2
UnPacker
IZArc
ASPack
WinZip
7-Zip
Zipzag
CoffeeCup Free Zip Wizard
SFX Compiler
GSfx Wizard
Crypcrap
UPX
Acubix PicoZip
Freebyte Zip
PKZip for Windows
ACDZip
PowerArchiver 2007
jZip
SimplyZip
WinAce
Asoza Dosya SıkıştırÄ
StuffIt Standard Edition
ZipitFast!
Xtreme Compressor
WinRAR
Universal Extractor
WinRAR (Almanca)
UnZip Me
Ace Zip
Comprexx
PoedSoft Archiver
ZipCentral
Cutezip
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi