Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 23.04.2024 Şu Anda Online:148 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

WinBrowsers indir → İnternet Tarayıcı

WinBrowsers





WinBrowsers Editör Açıklaması:
Program bir internet sitesi tarayıcısıdır. 4. versiyonunda programa birçok yenilik eklenmiş ve bu yenilikler sayesinde program çok kullanışlı bir hal almış. Diğer tarayıcılardan %25`e kadar daha hızlı sayfa açabildiği için büyük sitelerde dolaşmak için ideal bir tarayıcı. Programın içerisindeki özel araçlar ve oyunlar sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Program ayrıca o anda internet bağlantınızın olup olmadığını da öğrenmenize olanak tanıyor.

Yeni eklenen özellikler:
GraSoliter: Oyun bildiğimiz windows soliterinden gerek grafik gerekse özellik bakımından çok üstün, ona çıkmış en iyi alternatif denebilecek bu soliter sayesinde artık windows soliter oyununu oynamak istemeyeceksiniz. Kartların renklerini değiştirebiliyorsunuz. Kart bırakıldığı zaman olması gerektiği yere akarak gidiyor. Her işlem için ayrı ses mevcut, bu sesleri dilerseniz kaldırabilirsiniz. Kartların resimlerini değiştirebilirsiniz (kartın arka bölümündeki resim). Ekranda 790 adı verilen, sürekli gözünü açıp kapatan bir resim mevcut, isterseniz kaldırabiliyorsunuz. Oyunun arka planındaki desenleri değiştirebiliyorsunuz. Oyunu oynadığınız süreyi durum çubuğundan takip edebiliyorsunuz. Kartları üçer üçer ya da birer birer açtırabiliyorsunuz. Kartların eğer yapacağı bir görev ya da gidecekleri bir nokta var ise üzerine çift tıklayarak otomatik olarak yaptırtabilirsiniz.
Şifre Defteri: Program sayesinde şifrelerinizi güvenle saklayabilir, kaydedebilir ve daha sonradan görebilirsiniz. Program değişik kullanıcılara özel şifre kayıtları tutabiliyor. Yani istediğiniz kadar şifre kaydı yapabiliyorsunuz. Eğer fazla hesabınız var ve bunların şifreleri değişik ise unutmamak için kullanabileceğiniz bu program çok hoş tasarımlı göze ve insana hitap ediyor. Dilediğiniz kadar kullanıcı yaratabiliyorsunuz. Şifre kayıplarında kullanıcı açarken yazdığınız gizli soruyu kullanarak şifrenizi geri alabiliyorsunuz. Kullanıcı adı ve şifrenizle girdikten sonra yeni kayıt ekleyebiliyor, silebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Program bunların içinde belli seçeneklere göre arama yapmanıza da izin veriyor (açıklama, sunucu, kullanıcı adı, şifre ve not gibi). Kayıtlarınızda açıklama, sunucu adı, üye adı ve şifrenin yanı sıra kendinize özel bir not da yazabiliyorsunuz. Tüm verileri bir anda tamamı olmak üzere dilediğiniz bir dizine kaydedebiliyor, kayıtlı veri dosyasını yükleyebiliyorsunuz. Kullanıcıların adına göre yapılan işlemlerin tümünün kaydedilmesini de sağlayabileceğiniz bu program ile varolan kullanıcıları silebiliyorsunuz. Daha önce yaptığınız son aramayı da hafızasına kaydeden bu program sayesinde sürekli aynı şeyleri aramanıza gerek kalmıyor.
Not alma özelliği eklendi: Programın ana görünümüne yerleştirilen "Not Al" butonuna tıkladığınızda bir başlık ve bir içerik metni yazmanız için yer çıkıyor. Bu bölümleri dolduruyorsunuz ve dilerseniz bilgileri bir sürekli orada tutmak için "Mesajı Kaydet"e tıklayabilirsiniz, böylece programı bir dahaki açışınızda da windows her başladığında da WinBrowsers`da kaydettiğiniz yazı görünecektir.
İpucu özelliği eklendi: Programa eklenen yeni bir takım özelliği size kısa kısa tanıtan ve açıklamalarını yapan bölüm. Bu bölüm programın ana penceresinden "İpucu" butonu ile açılabiliyor
MyIpViewer: Program ADSL kullanıcılarının yaşadığı ip adresi öğrenme sorununu ortadan kaldırıyor. Programın çok basit bir tasarımı var, bir tuşla ip adresinizi öğrenebiliyorsunuz. Eğer ip adresinizin nasıl öğreneceği konusunda bir bilginiz yok ya da öğrenebilecek kadar profesyonel değilseniz bu program ile artık bunlara zaten gerek kalmayacak.
SpeedCaRacer: Oyun klasik araba yarışı, ancak eğer bir iki deneme yaparsanız insanda alışkanlık yapıyor. Oyun her geçtiğiniz bölümde geçmeniz gereken araba sayısını arttırıyor ve her kaybettiğinizde 5 araba geçme sınırından başlatıyor. Oyun her bir ileriki bölümde daha fazla zorlaşıyor ancak 2 dakikalık süre uzatılıyor, böylece daha yavaş gidip daha az hata yaparak oyunu daha kolay bitirebiliyorsunuz. Geçtiğiniz araba sayısını da gösteren oyun`da yandan engel olarak gelen arabalar geçilmiş araba olarak sayılmıyor, yalnızca hızlı giden arabaları geçerseniz araba sayısı azalıyor. Oyun 2 şerit, sağa ve sola hareket ederek çarpmamaya çalışıyorsunuz. Klavyenin yön tuşlarıyla doğru orantılı kontrol edebileceğiniz bu oyun sayesinde boş vakitlerinizi değerlendirebileceksiniz.
Media Player: Programımıza Media Player uygulaması entegre edildi, programımız açıkken müzik de dinleyebiliyorsunuz.



WinBrowsers indir ( Download )


İndirme Notu :WinBrowsers Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com WinBrowsers program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Mozilla Firebird (Windows
Groowe Search Toolbar
WinBrowsers
Abbyy Fine Reader OCR
IECount
Ace Explorer
IEManager
BrowserBob 2 Free
Im Translator for IE
Netscape Preview Release
FineBrowser
SuperSurf
M3Gate Wap Browser
Basketball Browser
Happy Browser
Internet Explorer
Enigma Browser
BrowseMan
GoSuRF Browser
KidSplorer
E2 Browser
Turbo Browser
3B Browser
Mozilla Firefox
UltraBrowser
ANObrowse
Internet Explorer
EarthNavigator
Internet Surfer
Multi-Browser XP
A Lite Mini Flash Browser
Portable Opera@USB
iNet-Tabs
Smart Explorer
AT Kids Browser
iNetAdviser
Dragonfly beta
Doris Browser for Symbian
Netscape Communicator Sta
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi