Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:133 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

MSN Explorer (Türkçe) indir → İnternet Tarayıcı

MSN Explorer (Türkçe)





MSN Explorer (Türkçe) Editör Açıklaması:
Üreticiden: MSN Explorer Microsoft tarafından sunulan, webden daha fazlasını almanızı kolaylaştıran her şeyi bir arada bulunduran bir yazılımdır. Varolan internet bağlantınızla çalışır.

Ana Özellikler
Webi tarayın, arkadaşlarınıza e-posta ve anında mesaj gönderin, müzik dinleyin ve daha pek çok şeyi yapın. Bunların hepsini sizin için uyarlanmış kullanımı kolay bir programla yapabilirsiniz.
Sık kullandığınız MSN özelliklerine oturum açtığınızda kolayca erişebilirsiniz.
Harika ve yeni bütünleşik Media Player`da müzik ve videoları bulun ve çalın.
En çok 9 kullanıcı ekleyebilirsiniz. Böylece, ailenizdeki herkesin kendi e-postası, arkadaşları, sık kullanılan siteleri ve daha pek çok şeyi olabilir.

Diğer Özellikler
Hepsini yapan tek bir program: MSN Explorer interneti taramadan müzik dinlemeye, e-posta göndermeden anında mesajlara kadar, webi kullanmak için tek durağınızdır. MSN Explorer`ı başlattığınızda hepsi için hazır olursunuz!

Web için yeni ve kullanımı kolay bir yüz: Sık kullandığınız web özelliklerine tek tıklamayla erişim!

Bir oturum açmayla hepsi tamam: MSN Explorer`da oturum açtığınızda, parolaları yeniden yazmanıza gerek olmadan MSN Hotmail ve
MSN Messenger Service gibi MSN özelliklerine otomatik olarak bağlanırsınız.

Yardıma hazır: Web adresleri, e-posta adları ve parolalar için Otomatik Tamamlama gibi akıllı teknolojiler sayesinde, daha önce yazdıklarınızı yeniden yazmanıza gerek olmaz. Arama araçlarımız daha az uğraşıp daha fazlasını elde etmenize yardımcı olmak için, sonuçları oluştururken yazım hatalarını, hatta tarihi de hesaba katar.

Sorunsuz yükleme: Sorunsuz bir kurulum süreciyle kolay ve güvenli yükleme.

Kolay geçiş: MSN Explorer`a geçiş yaparken, Internet Explorer sık kullanılanlarınızı veya Outlook Express adreslerinizi kolayca dönüştürebilirsiniz.

Rehberli Tur: MSN Explorer`ın özellikleri hakkında etkileşimli bir tur, çalıştırmaya daha çabuk hazırlanmanızı ve başlamanızı sağlar.

Otomatik güncelleştirme: Tümüyle yeni otomatik güncelleştirme mekanizması güncelleştirmeleri (hizmet iyileştirmeleri ve yeni özelikleri) size sunar. Yeni sürümleri arama konusunda endişelenmeniz gerekmez!

Kendi web sitenizi, fotoğraf albümünüzü veya web topluluğunuzu oluşturun: Bütünleşik MSN Özel Web Siteleri hizmeti, fotoğraf albümlerinden Microsoft Office belgeleri gibi dosyaları saklamak için dosya dolaplarına ve komple web topluluklarına
kadar, webde kendi sitenizi oluşturmanız için size kolay bir yol sağlar.

İnterneti tararken müzik dinleyin veya video izleyin: MSN Explorer ile, webi tararken veya e-postanızı kullanırken, ayrı programlar veya pencereler açmadan müzik dinleyebilir veya bir video izleyebilirsiniz! Windows Media Player üstün bir performans sunar ve Windows Media ve MP3 gibi çok çeşitli
biçimlerini destekler.

Serbest Dolaşım: E-posta ve herhangi bir PC`de ve cep telefonları gibi web etkinleştirilmiş aygıtlarda bulunan diğer özellikleri kullandığınız her yerde bağlantınızı sürdürün.

"Öğelerim" çubuğu: Sol tarafta bulunan yeni gezinti araç çubuğu sizin için önemli olan özelliklere tek tıklamayla erişim sağlar. Örneğin, yerel hava durumunu, haberleri ve olayları otomatik olarak öğrenebilirsiniz. Webdeki yerinizi kaybetmeden, izlediğiniz hisselerin durumunu gerçek zamanda öğrenebilirsiniz!

SİZİN için en önemli kişilere, yerlere ve bilgilere anında erişim:
Arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda, size mesaj gönderdiklerinde veya Hotmail posta kutunuza yeni mesajlar geldiğinde, gerçek zamanlı bildirimler alacaksınız. Ve hepsine anında, tek tıklamayla erişebileceksiniz!

Anında uyarılar: Yeni e-posta, çevrimiçi olan arkadaşlarınız ve anında mesajlar için hemen uyarı alma olanağından yararlanın. Böylece, her zaman önemli olaylardan haberdar olacaksınız.

Kendi türünde en iyi e-posta: MSN Explorer ücretsiz MSN Hotmail e-posta hesabınıza eğlenceli yeni bir
görünüm ve hava kazandırır. Hotmail, HTML postayı destekler ve "istenmeyen
postalara" karşı koruma sağlar. Ayrıca, MSN Explorer gelen posta kutunuzdaki sınırlamalara karşı, postanızı "arşivleme" olanağı sağlar ve bütünleşik adres defteriyle mesaj göndermeyi kolaylaştırır.

Birden çok kullanıcı desteği:
MSN Explorer, her birinin kendi sık kullanılanları, e-postası ve anında ileti arkadaşları gibi özel ayarları olan 9`a kadar kullanıcıyı destekler. Bilgisayarınızı paylaşıyorsanız, MSN Explorer sizin için harika olacaktır!

Üye Merkezi: Bütünleşik bir sayfa hesabınız hakkında bilgi sunar ve ana sayfanızdaki içerik gibi web ayarlarınızı değiştirmenizi sağlar.

MSN Explorer`ın ülkeniz veya bölgeniz için özelleştirilmiş bir sürümünü alabilirsiniz! Kullanılabilir sürümlerin listesi için burayı tıklayın.



MSN Explorer (Türkçe) indir ( Download )


İndirme Notu :MSN Explorer (Türkçe) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com MSN Explorer (Türkçe) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
M3Gate Wap Browser
Mozilla Firefox
K-Meleon
IEManager
Mozilla Firebird (Windows
FineBrowser
SuperSurf
Doris Browser for Symbian
Maxthon
Maxthon (MyIE2) Combo
Ace Explorer
BrowserBob 2 Free
Mozilla Firefox (Türkçe
Avant Browser
Internet Explorer
Advanced Browser 8.02
Groowe Search Toolbar
iNetAdviser
Netscape Communicator Ful
WA Browser
Browser and PIM eCentral
Happy Browser
WinBrowsers
iNet-Tabs
Internet Surfer
Netscape Preview Release
Basketball Browser
Internet Explorer 6.0 Gü
Dragonfly beta
Klondike WAP Browser
Enigma Browser
3B Browser
MSN Explorer (Türkçe)
GameSpy 3D
Im Translator for IE
Football Browser
Netscape Communicator Sta
EarthNavigator
IECount
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi