Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:172 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Maxthon (MyIE2) Combo indir → İnternet Tarayıcı

Maxthon (MyIE2) Combo





Maxthon (MyIE2) Combo Editör Açıklaması:
Üreticiden : Maxthon yazılımı yüksek derecede özelleştirilebilir arabirime sahip güçlü sekmeli bir tarayıcıdır. Internet Explorer tarayıcısı motoru üzerine kuruludur (muhtemelen sizin şimdiki web tarayıcınız). Yani IE tarayıcısında ne çalışıyorsa Maxthon sekmeli tarayıcıda da aynı şekilde çalışacaktır, ama aşağıdaki birçok ilave verimli özellikler ile...

Sekmeli Tarama Arabirimi
Fare Hareketleri
Süper Sürükle-Bırak
Gizlilik Koruması
RKLM Avcısı
RSS Okuyucusu
IE Uzantı Desteği
Harici Yardımcı Program Çubuğu
Kaplama
Ve Keşfedilecek Çok Daha Fazlası...

Sekmeli Tarayıcı Arabirimi
Maxthon`nun güçlü sekmeli arabirimi görev çubuğunuzda yer kaplamadan size en iyi tarayıcı deneyimini verecek. Tüm web sayfaları Maxthon`un ana penceresi içinde düzenlenir. Çoklu web sayfaları kolay gezinti için sekmeler tarafından gösterilir.

Fare Hareketleri
Tarayıcınızı yalnızca farenizle kumanda edin! Fare Hareketleri tarayıcılar arasında diğer bir devrimsel buluştur. `Fare Hareketleri` etkinleştirilmesiyle, farenizi Maxthon`u kolayca kumanda etmek için kullanabilirsiniz. Ve bazı insanlar fareleri ile kullanırken sanki KongFu oynuyorlarmış gibi hissettiklerini söylüyorlar.

Süper Sürükle-Bırak
Maxthon tarayıcınıza hız katacak diğer bir devrimsel teknolojiyi sunar : `Süper Sürükle-Bırak`. `Süper Sürükle-Bırak` etkinleştirilmesiyle, sayfadaki bağlantıyı basitçe sürükleyip ve bırakarak yeni bağlantları açabilirsiniz. Aynı zamanda varsayılan arama motoru ile aramak için seçtiğiniz kelimeyi sürükleyip & bırakabilirsiniz veya bağlantıyı yeni sekmede açabilir ya da CTRL`ye basılı tutulduğunda seçili içeriği kaydedebilirsiniz.

Sık Kullanılanlar Çubuğu
Maxthon "Bağlantılar"ınıza veya diğer klasörlerdeki sık kullanılanlarınıza en iyi erişim için özelleştirilebilir sık kullanılanlar çubuğu sağlar. Tüm sık kullanılanları klasör içerisine açabilirsiniz. Aynı zamanda sık kullanılanlar yan çubuğunda sık kullanılanları "Daha Sık Kullanılanlar" olarak ayarlamak için seçeneğiniz vardır ve Maxthon başlatıldığında açılabilir. Hatta daha fazla seçenek sağ tıklandığında açılan menü de mevcuttur.

RKLM Avcısı
Açılır pencere, flash, imaj, gezinen reklamlar... İşte çözümü : RKLM Avcısı. RKLM Avcısı tüm reklam çeşitlerini engellemek için zeki işlevlerden meydana gelir. Açılır pencere reklamlarını engellemek için "Otomatik Süzgeç" kullanabilir veya daha hatasız ve özelleştirilmiş engelleme için "Süzgeç Listesi"ni düzenleyebilirsiniz.

IE Uzantı Desteği
IE`den başka üçüncü parti tarayıcılara Google Çubuğu ve diğer IE Araç Çubuğu kurulabilir ya da kullanılabilir mi? Google bile size HAYIR diyecektir, fakat biz EVET diyebiliriz. Aslında sadece Google Çubuğu desteklenmez. Maxthon aynı zamanda birçok diğer IE eklentisi ve FlashGet Çubuğu, vs. gibi araç çubuğu destekleyebilir.

Harici Yardımcı Uygulamalar Çubuğu
Maxthon ile diğer programları dışarıdan çalıştırmak zorunda değilsiniz. Yalnızca Yardımcı Uygulamalar Çubuğu`na eklemeniz ve tek tıklamayla çalıştırmanız yeterli. Hepsinin Maxthon ile otomatik olarak başlatılmasını ve kapatılmasını bile ayarlayabilirsiniz.

Gizlilik Koruması
Gizliliğiniz bizim için önemli. Maxthon ile tüm tarama bilgilerinizi kolayca ve hatta otomatik olarak temizleyebilirsiniz. Tarayıcı geçmişi, çerezler, önbellek vs. gibi gizli bilgilerinizi tek tıklama ile temizleyebilirsiniz. Daha başka, Maxthon`u kapanırken otomatik olarak tüm tarama bilgilerinizi temizlemesi için bile düzenleyebilirsiniz.

Kaplamalar
Maxthon tarayıcı pencerenizin görünüşünü değiştirmek için esnek kaplamaları destekler. Kaplamalar ile Maxthon`un simgelerini, renklerini ve zeminini değiştirebilirsiniz. Eğer isterseniz, aynı zamanda Windows doğal kaplamasını etkinleştirmek için etkisizleştirebilirsiniz. Şimdiden Maxthon için oluşturulmuş 300+ kaplama var ve fazlası da yolda. Maxthon`un nasıl güzel olabileceğini öğrenmek için Kaplamalar sitesini ziyaret ettiğinizden emin olun.

Eklentiler
Eklentiler ile Maxthon`un işlevselliğini daha da geliştirebilirsiniz. IE eklentilerinin dışında, Maxthon daha güçlü kendi yan çubuğu ve araç çubuğu eklentilerini bile destekler. Şimdiden Maxthon için oluşturulmuş 400+ eklenti var ve fazlası da yolda. Hatta Maxthon`a daha fazla özellik eklemek için Eklentiler sitesini ziyaret ettiğinizden emin olun.

Uyumluluk & Kaynaklarda Düşük Kullanım
Maxthon IE`ye sürekli sahip olacağınız tam bir IE uyumluluğuna sahiptir. Maxthon çok az kaynak kullanır, bunun sonucunda IE ile karşılaştırıldığında aynı miktarda sayfa açılması, ortalama %65 daha az RAM kullandığını gösterir.

Daha Fazlası...
Hatta Maxthon`un size sunabileceği, sayfa yakınlaştırma, basit toplayıcı, web hizmetleri, parola korumalı sekme, URL kod adları ve diğer birçoğu gibi daha çok özelliği vardır. Tüm hepsi Maxthon ile internette sörf yaparken verimli çalışır.

Yenilikler :
Adres Çubuğu yüksekliği hatası onarıldı.
Yan çubuk için RSS simgesi güncellendi.
DDE saptama hatası onarıldı.
Siteden favicon alma özelliği geliştirildi.
Kapanması üzerine Maxthon UserAgent Dizgisi kaldırıldı.
Adres Açılan Menüsü URL`lerin başlılarını göterecek.
Basit toplayıcıda yeni oluşturulan sekme aktif edilecek.
Süper Sürükle & Bırak Bağlantısını açmak için zemine seçenek eklendi.
Basit Toplayıcı için CTRL+A kısayolu eklendi.
Mevcut Grup içinde Sekmeleri Aç eklendi.
IE güncellemesi ile yüksek işlemci gücü kullanım sorunu çözüldü (exe yeniden adlandırılarak).
Program çıkışında hata raporuna sebep olan hata onarıldı.
Bazen arama motoru değişikliklerinde kayıdetmeme hatası onarıldı.
Başlangıç Sayfası yenilendi. RSS için araç ipucu olarak açıklamaların görünmesi sağlandı ve Başlangıç Sayfasına İğnele desteği elendi.

Not : Maxthon (MyIE2) Türkçe Yama ile Maxthon programını Türkçe olarak kullanabilirsiniz.



Maxthon (MyIE2) Combo indir ( Download )


İndirme Notu :Maxthon (MyIE2) Combo Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Maxthon (MyIE2) Combo program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Lara Browser
WinBrowsers
3B Browser
Internet Explorer 6.0 Gü
Mozilla Firefox
SuperSurf
Im Translator for IE
Netscape Communicator Sta
Avant Browser
Happy Browser
Football Browser
Maxthon (MyIE2) Combo
A Lite Mini Flash Browser
Advanced Browser 8.02
Ace Explorer
KidSplorer
Internet Explorer
M3Gate Wap Browser
Netscape Preview Release
Klondike WAP Browser
E2 Browser
Abbyy Fine Reader OCR
EarthNavigator
Browser and PIM eCentral
Basketball Browser
MSN Explorer (Türkçe)
Groowe Search Toolbar
iNet-Tabs
Portable Opera@USB
UltraBrowser
K-Meleon
KiddoNet
Enigma Browser
Smart Explorer
iNetAdviser
IECount
GoSuRF Browser
Mozilla Firebird (Windows
Maxthon
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi