Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

TalkForce indir → Sohbet - İletişim Sohbet - İletişim

TalkForce





TalkForce Editör Açıklaması:
İnternet üzerinden bağlantınızı kullanarak aynı programa sahip insanlar arasında ücretsiz görüşmeyi sağlayan programlardan birisi olan TalkForce için üretici firmanın en çok üstünde durduğu konu ses kalitesi. Bu konuda kendilerine çok güveniyorlar. Çok yüksek hızda bağlantı sağladığını ve sesin "ultra" net olduğunu savunuyorlar. Kullanıcı girişi yapmanıza gerek yok. İsteğinize göre bir isim girebilirsiniz. Güvenlik duvarı problemini halledebiliyor, kanal arayabiliyor, mikrofon susturma ve "her zaman üstte kal" tuşu bulunduruyor, indirdiğinizde yükleme gerektirmiyor, sadece indiriyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz. Yeni kullanıcı girdiğinde ya da çıktığında uyarı sesi ve ayar ekranı programın özellikleri arasında.

Not: Ücretsiz versiyon sadece ilk 10 kanala ulaşmanıza izin veriyor. Eğer 30$`a satın alırsanız 100 kanala ulaşabilirsiniz.



TalkForce indir ( Download )


İndirme Notu :TalkForce Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com TalkForce program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Messenger Jump MSN Winks
PC-Telephone
BitWise
CRT
BoldCenter Operator
TalkForce
Pandion
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi