Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:147 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Messenger Jump MSN Winks Installer indir → Sohbet - İletişim Sohbet - İletişim

Messenger Jump MSN Winks Installer





Messenger Jump MSN Winks Installer Editör Açıklaması:
Messenger Jump! MSN Winks Installer, MSN Messenger`ınıza yeni Göz Kırpmaları (İngilizce kullananlarda "wink", fransızca kullananlarda "clin d`oeil" olarak geçmekte) görüntülemenizi ve yüklemenizi sağlar.

Yüzlerce değişik göz kırpmasını toplayan şirket bunları sizin kullanımınıza sunuyor. Sizin tek yapmanız gereken istediğiniz ya da beğendiğiniz göz kırpmasını seçiyorsunuz ve "Install this wink into MSN" (Bu göz kırpmasını MSN`te yükle) butonuna tıklıyorsunuz ve bu göz kırpması artık sizin.

Gelecekte de şirket birçok, daha fazla sayıda göz kırpması ekleyecek ve yapmanız gereken tek şey "Download more winks" (Daha fazla göz kırpması yükle) tuşuna basmak olacak. Size sadece programı yüklemek ve eğlenceyi katlamak kalıyor.

Kısıtlı sayıda gözkırpması ile gelen deneme versiyonunun ardından programın tam sürümüne sahip olmak isteyenler 12$ ödemek durumundalar. Ayrıca şirket 30gün geri ödeme garantisi veriyor.



Messenger Jump MSN Winks Installer indir ( Download )


İndirme Notu :Messenger Jump MSN Winks Installer Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Messenger Jump MSN Winks Installer program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
TalkForce
BoldCenter Operator
CRT
Pandion
BitWise
PC-Telephone
Messenger Jump MSN Winks
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi