Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:172 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

BoldCenter Operator indir → Sohbet - İletişim Sohbet - İletişim

BoldCenter Operator





BoldCenter Operator Editör Açıklaması:
Boldcenter bir livechat uygulamasıdır. BoldCenter Operator programı ile web sitenize diğer gelişmiş sitelerde gördüğünüz gibi canlı destek hattı kurabilirsiniz.Programın özellikleri arasında sürekli bağlantıda olduğunuz kişileri kaydedebilir ve aynı zamanda mail ile yazışıp maillerinizi buraya kaydedebilirsiniz.Sizinle bağlantı kuran kullanıcı hakkında (hangi ülkede bulunduğu, ip adresi, hangi sayfada bulunduğu gibi)detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.Programı kullanabilmeniz için bilgisayarınızda İnternet Explorer 6.0 veya üstü ve aynı zamanda Microsoft .NET Framework Redistributable v1.1 programlarının bilgisayarınızda kurulu olması gerekir.

Detaylı Kullanım Şekli:Üreticinin kendi sitesindeki üyelik formunu doldurup üye olmanız gerekir.Üye olduktan sonra size verilen kodu kendi sitenize koymanız gerekir.Bu işlemleri yaptıktan sonra programı bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.Kullanıcı adı ve şifrenizle programa login oluyorsunuz.

Diğer paralı live chat uygulamalarını kullanamayanlar için bu programı öneririm.



BoldCenter Operator indir ( Download )


İndirme Notu :BoldCenter Operator Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com BoldCenter Operator program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Pandion
TalkForce
CRT
PC-Telephone
BitWise
Messenger Jump MSN Winks
BoldCenter Operator
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi