Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Åžu Anda Online:169 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Mophy Accents indir → Araçlar Yazım Araçları

Mophy Accents





Mophy Accents Editör Açıklaması:
Bilgisayarınızda yabancı harfleri yazma konusunda sıkıntı mı çekiyorsunuz? Elinizde Estonyaca bir yazı ya da Galce bir web sitesinde bulunan harfleri klavyeden yazamıyor musunuz? Mophy Accents ile kolayca, zamandan tasarruf ederek bunları yazabilirsiniz. Program sayesinde çeşitli dillerde yer alan bazı aksanlı harfleri hızlı ve kolay bir şekilde bulabilir; ayrıca bunu yazacağınız metne ekleyebilirsiniz.

Bilgisayarda büyük harfi yazmak için Shift key (üst karakter tuşu) ile yazılacak harfe aynı anda basılmasıyla büyük harf çıkar. Klavyede olmayan farklı dillere ait bir aksanlı harf yazılacaksa yine işiniz kolay. Alt Gr ile size yardım eder.

Mophy Accents 35 dili desteklemektedir. Bu dillere ait aksanlı harfler programın içinde tanımlanmıştır. Ayrıca kendi dilinizde de harf ekleyebilirsiniz. Program Hırvatça, Çekçe, Danca, Fince, Fransızca, Galce, Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Norveççe, Portekizce, Rusça, Slovakça, İspanyolca, İsveççe, Arnavutça, Katalanca, Türkçe gibi 35 dili (alfabeyi) desteklemektedir. Programın hem içinden hem de yardım menüsünden bu dillere ait aksanlı harflerin listesine gözatabilirsiniz.

Örneğin, bir ä harfine ihtiyaç duydunuz. Alt Gr tuşuyla birlikte `a` harfine basın ve gelen pencereden istediğiniz küçük ä, ã, æ, å, á gibi harflere ya da aynı pencereden büyük À, Æ, Ä, Ã, Å gibi harflere ulaşabilirsiniz.

35 dile ait tüm harflerin aksanlı olanlarına kolay ve hızlı yoldan erişebilirsiniz. Örneğin, Fransızca aksanlı harflere ulaşmak için ayarlardan sadece Fransızca seçilirse Alt Gr+ `a`> harfine basıldığında gelen pencerede à, â, æ; `e` harfinin aksanları için é, è, ê, ë,æ, œ harflerine ulaşabilirsiniz.

Harflerin yanında çeÅŸitli genel sembollere <, >, +, €, ®, Â¥; matematik sembollerine +, -, *, / ; kesirli sembollere ⅛, ⅝ de eriÅŸebilirsiniz.

Programın `Options`> `Languages` yolundan tüm dilleri ya da sadece belirli dilleri seçebilirsiniz. Bunun için dillerin yanında bulunan kutuları onaylamanız yeterli olur.

Artık Mophy Accents sayesinde kod hatırlamadan, hızlı ve kolay bir şekilde 35 dile ait tüm aksanlı harfleri, matematik ve genel sembollere ait karakterleri yazabilirsiniz. Geçiş tuşu olarak Alt Gr tuşunu isterseniz değiştirebilirsiniz.

Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanlı fiyatı ise 19.99$`dır.



Mophy Accents indir ( Download )


İndirme Notu :Mophy Accents Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Mophy Accents program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
OpenOffice.org EN [Window
PDF Text Stamp
Easy Index Generator
NotepadXP
AbiWord
Speakonia
Softany Txt2Htm2Chm
KeyText
InkSaver
Parallaxis WinClip
Ten Thumbs Typing Tutor
FontTwister
Ertemsoft Hasta Takip Pro
TXTcollector
ItsPersonal
PowerShow Pro
Avery DesignPro
MathType
Office 2000 Güncelleşti
CopyWriter
EasyOffice with PDF Filte
Quick Conversion
AutoPrint
DocReader
Meditör Serbest Sürüm
Skin Pad
yargıMatik RD Program GÃ
Pratik TuÅŸ
Portable OpenOffice
Office 2000 Service Relea
Excel için Yeni Türk Li
PrintGhost
Office 2003 Eklentisi: We
Hasta Takip Programı (Do
PDF Writer Pro
Kolay PDF
Angel Writer
Calc 3D Professional
Chm Maker
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi