Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:151 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Green Print indir → Araçlar Yazım Araçları

Green Print





Green Print Editör Açıklaması:
Çevreye verilen zararı azaltmak, daha az kağıt kullanmakla mümkün. Ancak, ofislerde ve evlerimizdeki kullandığımız yazıcılar, hergün tanelerce kağıt israf etmekte. Bunu ay ve seneye göre kıyasladığımızda yüzlerce hatta binlerceyi bulan gereksiz kağıt israfı dolayısıyla binlerce ağaç katliamı ortaya çıkıyor. Böylece hem ekonomik zarar hemde binlerce ağaçlarımızın telef olması yüzünden manevi sıkıntılar da yaşayabiliyoruz.

Ama artık bu sıkıntılara bu program ile son vereceğiz. Program yazdıracağımız dökümandaki gereksiz sayfaları ve metindeki reklam vb. dökümanların yazımını engelleyerek bizi hem mürekkep hem de kağıt israfından kurtarıyor. Böylece her kişinin bilgisayarından günde bir adet de olsa kağıt israfını önlemesi, bütün kişilerle kıyasladığımızda ise binlerce kağı israfının önlenmiş olması büyük bir maddi ve manevi kazançtır.

Toplu yazımlarda ise (30-40 sayfa gibi) yazdıracağınız sayfaların tek tek önizleme görüntülerini elde ederek sayfadaki istediğiniz yerlerin veya istediğiniz sayfaların yazıcı çıktısını engelleyebiliyorsunuz. Ayrıca çıkartmak istediğiniz sayfaları da sırasına göre dizerek otomatik numaralandırabilirsiniz.

Program yalnız yazıcıdan çıkabilecek gereksiz çıktıları engellemekle kalmayıp, yazıcınızla ilgili bazı yazım işlemlerinizi de kolayca yapabileceğiniz işlem menüsü ile sizleri sayfaları tek tek yazdırmak, metinleri düzenlemek, kopyalamak vb. dertlerden de kurtarıyor.

Editörün Notu: Bütün bu özellikleri ile program tam bir yazım harikası oluşturuyor ve günümüz teknolojisinin çevreye ve bize vereceği zararları bir nebze de olsa azaltıyor. Böylece teknolojinin getirdiği zararları yine teknoloji ile yenmiş olacağız.

Sloganımız: `Paramızı bugünler için, ağaçlarımızı yarınlar için koruyalım`

Programın çalışması için gerekli olan .NET Framework 1.1`i buradan innDirebilirsiniz.

Not: Programı 14 gün tüm özellikleriyle kullanabileceksiniz. 14 gün sonrasında programın üretici sitesinden kredi kartı ile satın alabilirsiniz.



Green Print indir ( Download )


İndirme Notu :Green Print Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Green Print program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Motepad
AKINSOFT Word Maker
Parallaxis WinClip
InkSaver
Excel Viewer (Türkçe)
OpenOffice.org Türkçe (
Metin Editörü
Note-It
CHM eBook Creator
Ten Thumbs Typing Tutor
FontTwister
EasyOffice with PDF Filte
AkelPad
Kolay PDF
TxEdit 2000
TRSoft Dilekçe Yazım
WhiteSmoke Enrichment
IntelliComplete General E
Office 2000 Güncelleşti
Hex Editörü
Teknoofis Otel Kimlik Bil
WebGünlük
Power Point Viewer
PowerShow Pro
Free Easy PDF
NotepadXP
Excel için Yeni Türk Li
PrintGhost
Mindcell
WordRMR
Avery DesignPro
ShortKeys
CopyWriter
Extreme Editor
Secure Memo
Chm Maker
Power Edit
Ertemsoft Hasta Takip Pro
Mophy Accents
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi