Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.04.2024 Şu Anda Online:170 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Easy Index Generator indir → Araçlar Yazım Araçları

Easy Index Generator





Easy Index Generator Editör Açıklaması:
Easy Index Generator hızlı ve kolay bir şekilde Index dosyalarından CHM (HTML Help) yardım dosyaları oluşturmaya yarayan bir programdır. Program sayesinde programlarınız için yardım menüleri; e-kitap, çevrimiçi yardım, veri CD menüleri, web sitenizin site haritası gibi çeşitli işler yapabilirsiniz.

Program görsel bir ara yüze sahip olduğundan, Index dosyalarını oluşturup, kolay bir şekilde CHM olacak şekilde tasarlayabilirsiniz. Tasarlama bittikten sonra çıktı dosyasına alabilirsiniz. Ayrıca indekslenecek dosya türlerini belirleyebilir, parçaları taşıyabilir ve düzenleyebilirsiniz. İndekslenmiş listeyi tek bir HTML dosyası olarak alabilir; çerçeveli (Frame) HTML içerikler oluşturabilirsiniz.

Program kurulumdan itibaren Türkçe olduğu için kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ayarlar içinden gerekli değişiklikleri yaparak kendinize uygun CHM temasını oluşturabilirsiniz. Programın ‘Seçenekler’ menüsünden programla ilgili ayarlara ulaşabilirsiniz. Buradan dosya oluşumunu doğrudan etkileyen seçenek ve ayarlara erişebilir, çeşitli konulara göre yazı tipi, renk ve klasör simge belirmesi yapabilir, CHM dosyası içinde yer almasını istediğiniz üst ve alt gezinti linklerini, gezinti link metni ve grafiklerini düzenleyebilir, silme, taşıma, yeniden adlandırma gibi işlemler yapabilirsiniz.

CHM (HTML Help) oluşturmak için ilk önce boş bir klasör oluşturmalısınız. Daha sonra oluşturulacak tüm dosyaları da (HTML sayfalar, resimler, çeşitli dosyalar gibi) buraya taşıyın. Program içinden bu klasörü tarif ettiğinizde burada bulunan tüm dosyalar indekslenmiş olur. Ayrıca alt klasörler de oluşturabilirsiniz. Üretilmiş dosyalar indekslenen klasöre otomatik olarak yerleştirilir. Bu ağaç menüler Internet Explorer, Mozilla ve diğer tarayıcılarda çalışır. Javascript programlaması bilmeseniz de, program her işi yapabilir

Ayrıca çıktı için `HHC Dosyası Olarak` modu seçildiğinde, tüm öğeleri elle eklemeye gerek olmadan ücretsiz dağıtılan `Microsoft HTML Help Workshop` CHM Dosya Derleyicide kullanılabilecek *hhc uzantılı HTML yardım içeriği dosyaları oluşturabilirsiniz. Varsayılan programın proje çerçevesinden her hangi bir öğeyi seçip `F9` tuşuna basarak o öğeyi ön izleme yapabilirsiniz.

Gezgin penceresi projenizde kapsanacak olan dosyaları içerir ve böylece kapsanmasını istediğiniz dosyaları veya klasörleri kontrol edebilirsiniz. Windows Gezgininde her hangi bir klasörü sağ tıklayarak açılan bağlam menüsündeki `Easy Index Generator ile Aç` komutunu seçerek klasörü indekslemek için açabilirsiniz. Çıktı için `Çerçeveli Olarak` modu seçildiğinde iki HTML dosyası oluşturulacaktır - birinci dosya çerçeve tanımı ve ikincisi ise çerçeve yapısının sol çerçevesinde gösterilecek olan HTML İçerikleridir. Bunların adları çerçeve tanımlama dosyasından ve `-index` eklentisinden program tarafından otomatik olarak oluşturulur.

Kısıtlama:
Program her başlatıldığında açılış ekranı gösterilir.
Günün ipucu program başlatıldığında gösterilir.
Çıkışta, yapılan ayarlar ve seçenekler hatırlatılmaz.
Proje boyutu 15 dosyayla sınırlıdır.
Sadece HTML grup tür dosyaları indekslenebilir.

Programın tam işlevli lisanslı fiyatı ise 29.95$’dır.



Easy Index Generator indir ( Download )


İndirme Notu :Easy Index Generator Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Easy Index Generator program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Calc 3D Professional
OpenOffice.org Türkçe (
Hasta Takip Programı (Do
AKINSOFT Word Maker
TRSoft Dilekçe Yazım
WhiteSmoke Enrichment
Motepad
OpenOffice.org EN [Window
Ertemsoft Hasta Takip Pro
Angel Writer
Sticky Notes
Free Easy PDF
Ten Thumbs Typing Tutor
PDF Writer Pro
Boxer Text Editor
AbiWord
ItsPersonal
Pratik Tuş
Programmer`s Notepad
Green Print
Kolay PDF
Total Doc Converter
PDF Converter
Office 2003/XP Eklentisi:
WordRMR
Office XP Aracı: Web Bil
Power Point Viewer
Softany Txt2Htm2Chm
Easy Index Generator
AutoPrint
Arabic Editor
Skin Pad
Excel Viewer 2003
Docscan Pro
602 PC Suite
Not Defteri
Mindcell
pdfFactory
AcroPDF
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi