Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Office XP Aracı: Web Bileşenleri indir → Araçlar Yazım Araçları

Office XP Aracı: Web Bileşenleri





Office XP Aracı: Web Bileşenleri Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması
Microsoft Office Web Bileşenleri Web`de elektronik tablo, grafik ve veritabanı yayımlamak ve Web`deki veri erişim sayfalarına ek olarak, yayımlanmış bileşenleri görüntülemek için kullanılan bir grup COM (Component Object Model - Bileşen Nesne Modeli) denetimidir.

Genel Bakış
Microsoft Office Web Bileşenleri, Web`de elektronik tablo, grafik ve veritabanı yayımlamak için kullanılan bir grup COM (Component Object Model - Bileşen Nesne Modeli) denetimidir. Ayrıca Veri Erişim Sayfasına ek olarak Web`deki yayımlanmış bileşenleri görüntülemek için de kullanılırlar.

Microsoft FrontPage®, Microsoft Access ve Microsoft Excel`le, Office Web Bileşenleri etkileşimli verileri Web sayfasının bir bölümü olarak yayımlamanızı sağlar. Office Web Bileşenleri, Web sayfasında yayımlanmış denetimi (elektronik tablo, grafik veya veritabanı) Microsoft Internet Explorer 4.01 veya sonraki bir sürümünü kullanarak görüntülemenizi sağlar. Internet Explorer 5 veya sonraki bir sürümüyle de veri erişim sayfalarını görüntülemenizi sağlar.

Office Web Bileşenleri Aracı, Office XP`yi yüklememiş kullanıcılara salt görüntüleme işlevselliği sağlar. Kullanıcılar bu aracı yükleyerek, Web`deki yayımlanmış denetimleri ve veri erişim sayfalarını, Office XP`yi yüklemeden de görüntüleyebilirler.

Not:Office XP lisansınız yoksa, Office Web Bileşenleri tam etkileşimli işlevsellik yerine salt görüntüleme işlevselliğiyle çalışacaktır. (Veri Erişim Sayfaları Office XP lisansı gerektirmez, bu nedenle bir sayfanın tam etkileşimli işlevselliğinden her zaman yararlanabilirsiniz.)

Yüklemeden önce:
Office Web Bileşenleri Office XP Kur programı tarafından otomatik olarak yüklenir. Office XP bilgisayarınızda yüklüyse, burada sözü edilen yüklemeyi gerçekleştirmenize gerek yoktur. Office dosyalarınızın tümüyle güncel olduğunu belirlemek için, lütfen Office Ürün Güncelleştirmeleri sitesine gidin.

Office Web Bileşenleri`ni yüklemek için, aşağıdakilerden birini kullanıyor olmanız gerekir:
Microsoft Windows® 98
Windows Me
Windows NT® 4.0 SP4
Windows 2000



Office XP Aracı: Web Bileşenleri indir ( Download )


İndirme Notu :Office XP Aracı: Web Bileşenleri Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Office XP Aracı: Web Bileşenleri program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
InkSaver
DocReader
Secure Memo
Softany Txt2Htm2Chm
Power Edit
Motepad
YönetimMatik Program Gü
Pratik Tuş
HEXwrite
RoughDraft
Excel için Yeni Türk Li
EasyOffice with PDF Filte
pdfFactory
Meditör Serbest Sürüm
ShortKeys
ItsPersonal
KeyText
Type Inspector Pro
Mophy Accents
Green Print
Yeni Türk Lirası
PrintGhost
FontTwister
Mindcell
Free Easy PDF
Notepad++
Able2Doc
TxEdit 2000
PowerShow Pro
OpenOffice.org Türkçe (
Portable OpenOffice
WebGünlük
Calc 3D Professional
Arabic Editor
Skin Pad
Excel Viewer 2003
WordRMR
Speakonia
Doc Scrubber
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi