Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:149 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

XtraTools 2007 indir → Araçlar Sistem Araçları

XtraTools 2007





XtraTools 2007 Editör Açıklaması:
Standart Windows faydalı ve ücretsiz araçları yanında 20`den fazla bağımsız sistem aracı sunan bir yazılım. XtraTools ile MS Windows uygulamalarını bile daha kolay çalıştırabilirsiniz. Programın içinde yer alan faydalı araçlar sayesinde bilgisayarınızda temizlik yapabilir ve çeşitli ayarları düzenleyebilirsiniz.

Programın ana penceresinde işletim sistemi, sürümü, işlemci sayısı, işlemci tanıtımı, işlemci frekansı, işlemci markası, işlemci satıcısı, toplam fiziksel hafıza, mevcut bellek, kullanıcı adı, bilgisayar adı, sistem dili, klavye türü, bios bilgileri gibi çok çeşitli bilgilere tek ekran üzerinden erişebilirsiniz.

Windows`un standart araçlarına da ana pencere üstünden ulaşabilirsiniz. Win.ini, System.ini, Autoexec.bat, Config.sys gibi dosyalara hızlıca erişebilirsiniz. Ayrıca yine diğer Windows araçlarına da (sistem bilgisi, sistem yapılandırma yardımcı programı, disk temizleme, disk birleştirme, kayıt kütüğü gibi) ulaşabilirsiniz.

XtraTools 2007`in içinde yer alan araçlar ise şunlar: WinTools.net, Armor Tools , Extra Drive , RAM Saver .
Ayrıca bu programları tek tek innDirebilirsiniz. Bu program ise hepsini içine alıyor.

WinTools.net:
MS Windows işletim sisteminin performansını arttırmak için bir takım araçlar sunar. Disk sürücülerinden ve Windows kayıt kütüğünden ölü referansları, istenmeyen yazılımları kaldırarak temizleyebilir. Daha fazla hız ve bağlantınız için değişmezlik ekleyebilirsiniz. Hassas bilgilerinizi güvenle saklar. Temiz kaldırıcı, dosyaları tara, kayıt kütüğü tara, başlangıç yönetimi ve diğer ayarları yönetme tuşuyla tek pencere içinden yapabilirsiniz.
Armor Tools:
Güvenliğiniz ve hassas bilgilerinizi saklamak için bir takım araçlar sunar. Program bilgisayardaki etkinliğinizin izlerini ortadan kaldırmak için temizlik yapar. Belgeleri, programları ve diğer dosyaları kurtarma olmadan silebilir. Ayrıca şifrelenmiş disk, silgi, görünmez adam ve dosya kıyıcı gibi ek araçlar sunar.
Extra Drive:
Bilgisayarda ekstra sürücüler oluşturmak için bir takım araçlar sunar. Fiziksel sürücüler değişmez ve ilave bölümlere bölünmez. Program sanal CD-ROM, şifrelenmiş sürücü, sanal sürücü temelinde dosya, sanal sürücü temelinde klasör, RAM (Bellek) sürücüler oluşturmak için çeşitli araçlar sunar.
RAM Saver:
Bilgisayarın daha hızlı çalışması için RAM (Bellek) aracını kullanmak kolay. Uygulamalarınızın daha fazla bellek ihtiyacı için işletim sisteminizi yapılandırabilirsiniz. Daha hızlı erişim için sistem belleğini birleştirir, işlemcinizin verimini ve anakartınızın önbelleğini arttırır. Bu iyileştime sayesinde sık kullandığınız programlara kolay erişebilir, oyunları daha hızlı açabilir ve daha verimli kullanabilirsiniz.

Programın lisanslı fiyatı ise 39.95$`dır.



XtraTools 2007 indir ( Download )


İndirme Notu :XtraTools 2007 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com XtraTools 2007 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Hare
Disk Investigator
Power Utility Pak
OpenExpert
Zzz
Signature995
Microsoft DirectX for Win
Windows XP Webcam Timersh
My Drivers
Advanced System Optimizer
RamTurbo
What`s Running
Fire-Net
Microsoft .NET Framework
Microsoft Network Monitor
FreeMeter
Automatic Update Client
SuperRam
Security Department
Paragon Drive Backup Pers
Sweepi
DirectX
Uzantı Görüntüleyici
BIOS Agent
Microsoft PowerToys for W
KeepAlive Pro
Aid System Restorer
Shutdown Machine
WinDriver Ghost Enterpris
DLL Archive
CS Fire Monitor
IPv6
Optimum XP
GameHike
Kill Task
Cacheman
Win98 Tweak
Tweaking Toolbox
Explore2fs
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi