Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:148 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo StartUp Tuner indir → Araçlar Sistem Araçları

Ashampoo StartUp Tuner





Ashampoo StartUp Tuner Editör Açıklaması:
Ashampoo StartUp Tuner sisteminiz açıldığında kendiliğinden çalışmaya başlayan uygulamaların düzenlemesini yapmaya yarayan bir sistem yapılandırma yazılımıdır. Sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaların sayısı arttıkça sistem açılış hızı da düşeceğinden başlangıçta çalışmasına ihtiyaç olmayan yazılımları bu aracı kullanarak kaldırmanız sistem performansı açışından oldukça yararlı olacaktır.

Ashampoo firması tarafından ücretsiz olarak sunulan yazılım tüm Ashampoo uygulamaları gibi kullanışlı bir arayüze ve kolay kullanıma sahiptir. Başlangıç uygulamalarının düzenlenmesinin yanı sıra sistem üzerinde kurulu olan yazılımların "Program Ekle-Kaldır" alanındaki adlarını değiştirme, silme ve komut satırlarını düzenleme desteği de vermektedir.

Sisteme bulaşan bazı zararlılar bilindiği üzere kendilerini sistem açılışında çalışır hale getirmektedir. Bu da her sistem açılışında zararlıların etkin hale gelmesine ve sisteme zarar vermesine yol açmaktadır. Başlangıç uygulamalarını denetlemenin ve gereksiz, şüpheli görülenlenlerin devre dışı bırakılmasının bir yararı da sistem güvenliğini sağlamaktır.

Yazılımın Kullanımı
Başlangıç uygulamaları üzerinde işlem yapabilmeniz için öncelikle yazılımın ana menüsünden "Girdiler" (Entries) alanına girmelisiniz. Ardından işlem yapmak istediğiniz başlangıç uygulamasını seçmelisiniz. Daha sonra eğer seçtiğiniz bu uygulamanın sistem açılışında kendiliğinden devreye girmesini engellemek istiyorsanız "Girdiyi Sil" (Delete Entry) butonuna tıklamalısınız. Ayrıca seçmiş olduğunuz bu girdinin komut satırını değiştirebilir, özellliklerine bakabilirsiniz. Komut satırını değiştirdikten sonra "Düzenlemeyi Kaydet" (Save Edits) butonuna basmayı unutmayınız. Son olarak bu alanda kendiliğinden açılan yeni bir uygulama oluşturmak için "Ekle" (Add) butonunu kullanabilirsiniz.



Ashampoo StartUp Tuner indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo StartUp Tuner Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo StartUp Tuner program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
CD Speed
Turbo Switch
Ramdisk
PCHeal
SiSoftware Sandra MAX3
StartUp Organizer
RamBooster
Windows XP Start Up Disk(
WinFixer 2005
Microsoft .NET Framework
DisRamSize
Fire-Net
Tweaking Toolbox XP
Win XP Setup Disks
Application Mover
LANScan
Hide and Protect any Driv
Microsoft Office Key View
Xteq GetOSVersion
Folder Size
Sweepi
XP Smoker
Free History Cleaner
RegSupreme
TrayIcon
Motherboard Monitor
Microsoft .NET Framework
Sleepy Turns Off Your Com
Virtual PC 2004
SyncTime Deluxe
CHAOS Shredder
Advanced System Optimizer
Fast Cleaner
Diskeeper Lite
mvPcInfo
MetaBench
Norton
Okoker Disk Cleaner
Deskman Professional Edit
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi