Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:159 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Windows Vulnerability Scanner indir → Güvenlik Çeşitli

Windows Vulnerability Scanner





Windows Vulnerability Scanner Editör Açıklaması:
Windows Vulnerability Scanner, bilgisayarınızdaki güvenlik açıklarını denetleyebilen bir yazılımdır. Tüm işletim sistemlerinde olduğu gibi Windows işletim sistemi de hiçbir zaman tam güvenli değildir. Hemen hemen herkesin bilgisayarında güvenlik açıkları olması gayet doğal bir durumdur. Microsoft firmasının sürekli güvenlik güncelleştirmeleri yayınlamasının nedeni de zaten budur. Bilgisayar korsanları sistemler üzerindeki açıkları buldukça Windows`un üreticisi olan Microsoft firması bu açıkları yamayabilmek için güncellemeler yayınlamaktadır.

Windows Vulnerability Scanner, bilgisayarınızı tümüyle tarayarak varolan güvenlik açıklarının bir listesini sunmaktadır. Bilgisayarımda yaptırmış olduğum tarama sonucunda bu araç sistemimde; 8 kritik, 1 önemli ve 1 tane de orta düzeyde açık bulmuştur. Yazılımın en önemli özelliği, tespit etmiş olduğu güvenlik açıklarının nasıl düzeltilebileceğine dair yol göstermesidir. Tarama işleminden sonra masaüstünüzde oluşturduğu Protector_Plus_Windows_Vulnerability_Scan.htm rapor dosyasında açıkların listesini sunmakta ve her bir açığın Microsoft Güvenlik Bülteni kod numarasını vermektedir. Bu yolla kod numarasının üstüne tıklayarak Microsoft`un sitesine girilip açığın kapatılabilmesi için gerekli işlemler yapılabilmektedir.

Araç tarama sonucunda; bilgisayarınız için gerekli güvenlik güncelleştirmelerini düzenli biçimde yapmanız gerektiğini belirtmektedir. Yeni güvenlik açıklarına karşı ayda bir güncellenmekte olan yazılımın kullanımı da oldukça kolaydır. Tümüyle ücretsiz sunulan bu aracın boyutu da yalnızca 1MB`dir. Sonuç olarak; sistemindeki güvenlik açıklarını bulup düzeltmek isteyen herkesin mutlaka kullanması gereken bir yazılımdır.



Windows Vulnerability Scanner indir ( Download )


İndirme Notu :Windows Vulnerability Scanner Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Windows Vulnerability Scanner program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
CurrPorts
Save Keys
Anti-Boss Key
Shadow Security Scanner
MicroScanner
SuperShredder
HandyBits VirusScan Integ
Windows Vulnerability Sca
Save Keys
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi