Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:158 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Save Keys indir → Güvenlik Çeşitli

Save Keys





Save Keys Editör Açıklaması:
Save Keys klavye kayıtlarını tutabilen bir yazılımdır. Eğer bilgisayarınızı kullanan diğer kullanıcıların bilgisayarınızda ne yaptığını bilmek istiyorsanız bu yazılım tam size göre. Aracın denetiminin yalnızca sizde olması için parola sistemine sahip. Parolayı bilmeyen hiç kimse aracı kullanamıyor. Kurulum sırasında sizden bir parola belirlemeniz isteniyor ve aracı bu parola olmadan kullanamıyorsunuz. Böyle bir yazılım için en gerekli özelliklerden birisi.

Klavye kayıtlarını tutmasının yanı sıra; metin belgelerine ve word dosyalarına yazılanları da kaydedip şifreleyebilmektedir. Pencere başlıklarını da kaydedebilmesi bilgisayarınızı kullanan diğer kişilerin hangi pencereleri açtığını, hangi uygulamaları çalıştırdığı anlayabilmesini sağlıyor.

Yazılımı bilgisayar açılışında kendiliğinden çalışır biçimde ayarlayabilirsiniz. Kayıtların hangi dizine yapılacağını yine ayarlar bölümünden seçebilirsiniz. Yazılımı kullanabilmeniz için her açtığınızda kurulum sırasında belirlemiş olduğunuz şifreyi girmeniz gerekiyor.

Not : Yazılımın özellik kısıtlamalı sürümünde bazı özellikler kısıtlanmış durumda. Yazılımı kısıtlama olmaksızın kullanabilmeniz için 15 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



Save Keys indir ( Download )


İndirme Notu :Save Keys Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Save Keys program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Anti-Boss Key
Shadow Security Scanner
MicroScanner
Windows Vulnerability Sca
SuperShredder
Save Keys
Save Keys
HandyBits VirusScan Integ
CurrPorts
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi