Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.04.2024 Şu Anda Online:151 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Symantec Vundo Truva Atı Temizleme Aracı indir → Güvenlik Özel Virüs Temizleme

Symantec Vundo Truva Atı Temizleme Aracı





Symantec Vundo Truva Atı Temizleme Aracı Editör Açıklaması:
Vundo bilgisayarınıza internet üzerinden elektronik postalar aracılığıyla bulaşabilen oldukça tehlikeli bir truva atıdır. Symantec firması da bu aracı vundo adlı truva atını sisteminizden temizleyebilmeniz amacıyla hazırlamıştır. Vundo bilgisayarınızdaki "%Windir%System32" dizinine yerleşip sürekli kendini kopyalayarak sisteminizin her yanına bulaşan bir truva atıdır. "svchost.exe" işlemlerinden birisine bulaştığı için silseniz dahi kendini kopyalamaya devam eder. Daha sonra "explorer.exe" işlemini denetimi altına alır. Tabi bu sırada da sahip olduğunuz tüm özel verileri internet bağlantısını kullanarak sızdırmaya başlamıştır. İşte bu nedenlerle çok tehlike arz eden bir truva atıdır ve mutlaka temizlemeniz gerekmektedir.

Symantec`in üretmiş olduğu bu araçla bu zararlıdan kurtulmanız çok kolaydır. Lakin aracı kullanmaya başlamadan önce; çalışan tüm diğer uygulamaları ve internet bağlantınızı tamamen kapatın, ağ bağlantılarınızı, NetWare sunucusunu da kapatmalısınız, ayrıca "Sistem Geri Alma" özelliğini devre dışı bırakmalı ve aracı "Güvenli Kip"te kullanmalısınız. Ardından aracı çalıştırarak tarama işlemini başlatın ve truva atının bulaşmış olduğu yerlerin tespit edilmesini bekleyin. Tüm bu işlemler bittikten sonra bu zararlı truva atından kurtulmuş olacaksınız.



Symantec Vundo Truva Atı Temizleme Aracı indir ( Download )


İndirme Notu :Symantec Vundo Truva Atı Temizleme Aracı Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Symantec Vundo Truva Atı Temizleme Aracı program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
F-Secure Mydoom Virüs Te
Norman Malware Cleaner
Symantec Vundo Truva Atı
Dracula Virüs Temizleyic
CleanNS
Webroot Mydoom Virüs Tem
Kaspersky Virüs Temizlem
AIMFix
Symantec Vundo.B Truva At
Multi Virus Cleaner 2007
Symantec Mydoom/Novarg Vi
QnScan
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi